Moja Crvena Zvezda
ОсталоТенис

Тениски клуб Црвена звезда најбољи у држави

Са малим закашњењем, тениски клуб Црвена звезда заслужено је добио признање за најуспешнији срспки тениски колектив. Уместо на свечаности крајем прошле године, награда је додељена тек сада, у Нишу. На свечанаости ораганизованој у прес центру у хали Чаир, где се играју мечеви Дејвис Купа Србија – Шведска, председник тениског савеза Србије, Вук Јеремић предао је диплому манењену најбољима у протеклој години.

–Велико ми је задовољство да ову награду уручим клубу који је у минулој години показао највише. Наравно, то је најбољи клуб и мени је драго, мада, на овом месту морам да будем неутралан. Али, резултати у прошлој години показали су да се заиста ради о нашем најбољем клубу. Ова награда ће, надам се, и следећих година припасти овом клубу .

Присутнима се обратила и председница тениског клуба Црвена звезда, госпођа Ђурђа Ћерамилац.

–Ово је награда, пре свега играчима, али и свим запосленима у клубу, као и нама из управе. У име свих нас захваљујем се на овом признању, али морам да кажем да награда није стигла случајно. Ми смо најбоље радили, не само у 2011–ој, у којој смо узели две сениорске и једну титулу у јуниорској конкуренцији. Дакле, резултати недвосмислено говоре да смо у протеклој години били најбољи, али морам да нагласим да је Звезда у задњих 13 година у сениорсој конкуренцији од могућих 26 титула узела 21. То говори о нашој супремацији. И говори о нашем раду, озбиљности и амбицијама – наговестила је председница ТК Црвена звезда, Ђурђа Ћерамилац.

Повезане вести

1 comment

Stevan R. феб 12, 2012 at 03:47

Normalno!!!

Reply

Leave a Comment