Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

„Sportmediaset“: Ово је састав Милана за гостовање у Београду

До утакмице Црвена звезда – Милан остало је још 48 часова, а са Апенина стиже наговештај стартне поставе италијанског клуба.

Стефана Пиолија и његове играче предстојећег викенда очекује дуел са Интером у Серији А, па је за очекивати да неке играче одмори пред овај меч, али ће и поред тога црвено-белима супротставити јак тим.

„Sportmediaset“ наводи да ће Златан Ибрахимовић сигурно почети меч са клупе, а од првог минута заиграће Марио Манџукић и то ће бити његов први старт од када је дошао на Сан Сиро. Иза њега место ће наћи Самуел Кастиљехо и Анте Ребић, а од првог минута меч би требало да почне и Хакан Чалханоглу како би што пре ушао у такмичарски ритам после опоравка од коронавируса.

У средини терена играће Сандро Тонали, а уз њега биће или Раде Крунић или Франк Кеси, с тим да у овом тренутку предност има српски интернационалац баш због предстојећег градског дербија са Интером. Када је у питању одбрана, по десној страни требало би да игра Давиде Калабрија, док ће Фикајо Томори највероватније бити уз Алесија Ромањолија у централном делу обране. На левом боку дилема је Тео Ернандез или Диого Далот, а коначну одлуку донеће Пиоли током сутрашњег дана.

Састав Милана требало би да изгледа овако: Донарума, Калабрија, Томори, Ромањоли, Ернандез (Далот), Тонали, Крунић (Кеси), Кастиљехо, Чалханоглу, Ребић и Манџукић.

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns феб 16, 2021 at 22:37

Upravo sad dobijam info da ipak nema ništa od publike!😢

Reply
Delije Sever Ns феб 16, 2021 at 22:30

Zvezda mi je sve,nemogu bez nje,srce moje uvek uz tebe Zvezdo volim te…Ajmo sutra krizni štab da dozvili pa makar i 7,8 hiljada Delija da bude na Mari,koliko toliko da ih bodrimo da jebemo žabare.

Reply
ĐOLE BARI 91 феб 16, 2021 at 20:37

AVANTI,AVANTI ,AVANTI STELLA ROSSA !!! IDEMO MOMCI ,NEK VAM UVEK BUDE NA PAMETI KO JE GINUO ZA NAŠ DRES SVETI !!! NE ZNAM DA TE HVALIM, DA TI PESME PIŠEM ALI JA TE VOLIM,JA ZA TEBE DIŠEM !!!

Reply

Leave a Comment