Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Звездини пионири све јачи

Велика појачања стигла су за нашу пионирску селекцију током зимског прелазног рока, па ће шеф стручног штаба Бојан Маћешић бити на слатким мукама током пролећног дела сезоне.

Фудбалери који су појачали црвено-беле су: Михајло Катанић (Чукарички, офанзивни везни), Вељко Вукојевић (Партизан, крилни нападач), Милош Бакић (Вождовац, нападач), као и Андреј Петровић (централни везни) и Стефан Антонијевић (штопер) који су пристигли из нашег регионалног центра, краљевачког Аполона. С обзиром да су сва петорица репрезентативци, јасно је да су челни људи наше Омладинске школе у виду Драгана Младеновића и Николе Јелића одрадили феноменалан посао и довели дечаке који ће, верујемо, једног дана конкурисати за сениорски тим Црвене звезде.

Стигли су пионири Црвене звезде и да одиграју једну пријатељску утакмицу и савладали годину дана старије фудбалере Аде резултатом 3:2, када је Лука Ђорђевић погодио два пута, а Душан Жагар једном.

Бојан Маћешић је на терен извео следеће фудбалере: Душан Беговић, Јован Василов, Стефан Антонијевић, Павле Радојковић, Душан Познановић, Андреј Младеновић, Андреј Петровић, Михајло Катанић, Вељко Вукојевић, Душан Жагар, Лука Ђорђевић.

Играли су још: Марко Брујић, Урош Илић, Алекса Церовић, Илија Костић, Алек Рамадани, Ђорђе Петровић, Милош Бакић.

Током викенда их очекује нови такмичарски дуел када ће у суботу од 11 часова дочекати зрењанински Раднички. Пионири Црвене звезде су први на табели у лиги, а на пролеће их очекује грчевита борба са Чукаричким, који има исти број бодова, али лошији међусобни скор, за титулу.

The post Иза југа Маракане – Звездини пионири све јачи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment