Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Звездини атлетичари на Балканијади у Софији

Након завршетка атлетског првенства Србије, селектор јуниорске репрезентације Србије Един Зуковић саопштио је списак атлетичара који ће учествовати У-20 шампионату Балкана који се одржава 13. фебруара у Софији.

У мушкој конкуренцији српска атлетика неће имати представника само у скоку увис док ћемо у свим осталим дисциплинама изузев троскока и бацања кугле имати по два представника. Код девојака Србија неће имати само 800-метрашицу, а само 60 и1500 метара, односно у бацању кугле нећемо имати по две учеснице. У обе конкуренције трчаће се и штафета 4×400 метара.

Пет чланова Атлетског клуба Црвена звезда узеће учешће на предстојећој Балканијади. У женској конкуренцији Тијана Јапунџић ће учествовати у трци на 400 метара, као и у штафети 4х400. Милица Томашевић ће се такмичити у трци на 3000 метара, док ће Ана Лазаревић узети учешће у трци 60 метара са препонама.

У мушкој конкуренцији Стефан Каљуш ће се такмичити у трци 60 метара, док ће Богдан Видојковић учествовати у трци 60 метара са препонама.

(извор/фото: atlex.rs)

Повезане вести

Leave a Comment