Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Митар Мркела усрећио најверније чланове

Спортски директор нашег клуба Митар Мркела је у друштву председника Црвене звезде, Светозара Мијаиловића од 12 до 14 часова највернијим члановима уручивао заслужена признања поводом десет година чланства.

Задовољан је био Митар Мркела, некадашњи играч нашег клуба због великог броја чланова који су дуги низ година уз Црвену звезду, али и поручио да је циљ знатно већи број навијача који ће поседовати чланску карту, која са собом носи бројне предности.

Веома сам задовољан са оним што је учињено у последњих десет година постојања Сервиса за чланство. Данас смо уручили награде нашим верним навијачима који су десет година чланови Црвене звезде у континуитету. Желео бих да им честитам на јубилеју и да им се захвалим на верности, као и да позивам све наше навијаче да се учлане у клуб – поручио је спортски директор нашег клуба Митар Мркела.

Љубав према Црвеној звезди ствар је кућног васпитања, а Ивана Костић, која је дуги низ година део нашег клуба потврда је да црвено-бели имају велику подршку и међу припадницама лепшег пола. Није крила задовољство Ивана Костић због чињенице да је клуб препознао подршку и љубав коју му навијачи из дана у дан пружају и симболичним поклоном одлучио да им се захвали.

Члан сам Црвене звезде 32 године, а на трибини сам активна као што добро позната Звездина песма каже “Од рођења мог”, дакле 45 година. Много ми значи гест вољеног клуба, када су ме позвали да дођем расплакала сам се, а ја нисам неко ко тако реагује. Са великим поносом сам дошла да примим мали дар, који је у мом срцу најдражи који имам. Управо ова “златна” чланска карта је нешто најлепше што сам могла да добијем од вољеног клуба за дугогодишњу верност. Позвала бих све навијаче Црвене звезде да се учлане у клуб, то је најмање што можемо да учинимо за нашу Звезду – истакла је Ивана Костић.

Црвена звезда ће и сутра своје најверније чланове обрадовати “златним” чланским картама које ће бити лепа успомене на вољени клуб.

The post Митар Мркела усрећио најверније чланове appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment