Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Стадион „Рајко Митић“ под полицијском блокадом

Жандармерија је у току ноћи блокирала стадион црвено-белих, а блокада и даље траје. Играчима су отказани тренинзи, полиција спречава прилаз Маракани.


Појачане полицијске снаге распоређене су од раног јутра испред стадиона „Рајко Митић“, који се тренутно налази под блокадом. Полицајци с дугим цевима спречавају прилаз Маракани.


Репортер „Monda“ јавља да су око стадиона и даље присутни припадници полицијских снага. Возила Интервентне јединице налазе се на рампама на прилазу западној трибини, као и улазу у Омладинску школу. Међутим, како се сазнаје полицијске снаге око стадиона „Рајко Митић“ постављене су ради предострожности.


Истовремено велика акција полиције обавља се и на стадину ФК Партизан где се проверавају просторије које је, како наводе медији, користила криминална група која је током претходне ноћи ухапшена.

(извор/фото: mondo.rs)

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC феб 4, 2021 at 13:26

KOGA VI BRANITE NA RAJKU,DA IGRACI NEMOGU DA TRENIRAJU,STA CE OVI STRANCI DA MISLE KAD POLICIJA SA PUSKAMA STOJI ISPRED STADIONA,NAVIJACI GODINU DANA NISU NA STADIONU,OVA SRBIJA TONE SVE DUBLJE,SUTRA UHAPSITE STANKOVICA,IGRACE STO RADE POSTENO,TREBA TOLIKO POLICIJE OKO STADIONA,UZAS,A MAFIJASI SETAJU BEOGRADOM OPUSTENO

Reply

Leave a Comment