Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Пјер Ив Полом стиже на лето?

Зимски прелазни рок званично није завршен у Србији, то ће да се догоди 5. фебруара, али по речима водећих људи Црвене звезде за њих је завршен. Дошли су Славољуб Срнић, Аксел Бакајоко и Филипо Фалко.

Ко прати форуме навијача Црвене звезде видеће да су многи разочарани чињеницом да није доведена алтернатива за левог бека Милана Родића. У случају да се потенцијални репрезентативац Србије повреди левог бека би “глумили” Марко Гобељић или Страхиња Ераковић. Разлог због ког Црвена звезда није довела левог бека јесте тај што није нашла квалитетног домаћег играча, а због ограничења броја странца није могла да доведе неког интернационалца.

Сада када се покренула иницијатива да се играчи из Европске уније од следеће сезоне не воде као странци, скаут служба Црвене звезде је укључила радар у проналажењу иностраног левог бека. На њему је већ једно познато име, а то је Пјер Ив Полом. О доласку Француза писао је “b92”, а интересовање су потврдили из Црвене звезде.

– „Занимљив играч, пратили смо га. Међутим, имамо велики број странца. Није реално да сада дође у Црвену звезду“ – рекли су тада на “Маракани”.

Како сазнаје „MaxBet sport“, прича се поново активирала. Пјер Ив Полом је један од кандидата за левог бека на лето. Француз тренутно наступа за Генчлебирлиги и био је током јануара на оку скаута у Турској. Предност код момка рођеног на Мартинику јесте што му 30. јуна истиче уговор и постаје слободан играч.

Ове сезоне одиграо је 17 утакмица и једном је асистирао. У каријери је играо за Шатеру, Лавал, Оксер, Сент Етијен и Генчлебирлиги. Тренутна цена по “Трансфермаркету” му је 600 хиљада евра.

До лета је много времена остало. Пјер Ив Полом није једина “тачкица” на радару скаут службе Црвене звезде. Већ смо писали да црвено-бели чекају и расплет око Александра Коларова који извесно неће да добије нови уговор са Интером. Такође, нема сумње да ће током наредних пет месеци да се појави још занимљивих имена за будућег левог бека. Ипак, за почетак, прво је ту.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-radi-na-dovodjenju-levog-beka-na-leto-francuz-jedan-od-igraca-na-radaru-video-262037/?fbclid=IwAR0_PqkVjC2L1geZOEENY8C-BnIXfyoFjBGJsDgu4a3zJCupfjG9pKLzESE

Повезане вести

Leave a Comment