Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Очекивани резултати СТК Црвена звезда

Другог дана трећег турнира суперлигашких такмичења у стоном тенису, наше девојке и наши момци остварили су очекиване резултате.

Након суботњег пораза од новосадског Флипа и тријумфа који у коначном збиру може значити и очување суперлигашког статуса, против екипе Вршца, црвено-беле дама су се у Бечеју састале са екипом новосадске Паноније. Очекивано, екипа која важи за једног од главних фаворита за освајање шампионске титуле однела је победу максималним резултатом 4:0.

СТК Панонија Нови Сад : СТК Црвена звезда 4:0

Након првог дела шампионата црвено-беле стонотенисерке имају скор од две победе и девет пораза, заузимају 10. позицију, позицију која значи и остврење овосезонских планова, опстанка у елитном рангу српског женског стоног тениса.

Мушка стонотениска екипа Црвене звезде првог дана трећег суперлигашког турнира доживела је пораз у дуелу са вечитим ривалом, а затим су остварили очекивани тријумф против екипе Пожаревца. У данашњем мечу у Банатском Карађорђеву екипа капитена Марка Јевтовића са максималних 4:0 савладала је екипу ТСЦ-а из Бачке Тополе чиме су први део шампионата окончали на другом месту суперлигашке табеле са девет победа и два претрпљена пораза.

СТК Црвена звезда : СТК ТСЦ Бачка Топола 4:0

Црвено-бели ће у наставку шампионата имати прилику да стигну до јубиларне десете шампионске титуле у историји клуба, али је већ сада јасно да ће за тако нешто бити неопходно да се у предстојећих десет првенствених кола оствари максималан учинак. Сваки евентуални кикс, извесно је значио би и дефинитивно одустајање од трке за шампионске ловоре.

У наставку сезоне и у женској и у мушкој конкуренцији суперлигашки караван дели се на две групе. Првих шест екипа након једанаест одиграних кола бориће се за шампионски пехар, док ће екипе пласиране од 7. до 12. места у наставку сезоне покушати да избегну позиције 11. и 12. које аутоматски значе и селидбу у нижи ранг.

Повезане вести

Leave a Comment