Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Половичан успех стонотенисерки и стонотенисера Црвене звезде

Овог викенда на програму су трећи турнири суперлигашких такмичења у стоном тенису. Првог дана (субота 30. јануар) играни су мечеви 9. и 10. кола, а стонотенисерке и стонотенисери Црвене звезде остварии су половичан успех.

Црвено-беле даме су у оквиру 9. кола на турниру који се и овог викенда игра у Бечеју поражене од новосадског Флипа са убедљивих 4:0, али су у послеподневном термину у 10. колу Супер лиге Србије оствариле веома важан тријумф над екипом Вршца резултатом 4:3. То је други тријумф наших девојака у овосезонском суперлигашком такмичењу и гледајући досадашњи ток такмичења, ова победа могла би значити и дефинитивни искорак у борби за очување суперлигашког статуса.

У недељу 31. јануара у последњем колу првог дела шампионата наше девојке очекује дуел са новосадском Панонијом која је апсолутни фаворит у предстојећем сусрету.

Када је реч о стонотенисерима Црвене звезде они су на турниру који се одиграва у Банатском Карађорђеву у оквиру 9. кола одмерили снаге са вечитим ривалом, екипом Партизана. Црно-бели предвођени Шпанцем Марк Дураном који претходног викенда није наступао, однели су убедљиву победу резултатом 4:1 чиме су нанели нашим стонотенисерима други овосезонски пораз и знатно закомпликовали борбу за шампионски пехар. У другом сусрету дана Црвена звезда је без већих проблема савладала екипу Пожаревца резултатом 4:0. У недељу 31. јануара у оквиру 11. кола црвено-бели не би требали да имају већих проблема у сусрету са екипом ТСЦ-а из Бачке Тополе.

Мора се само нагласити да су наши стонотенисери и на трећем суперлигашком турниру наступили знатно ослабљени, па се очекује да црвено-бели тек у најважнијем делу сезоне прикажу партије које се од њих очекују.

Повезане вести

Leave a Comment