Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Нема драматике. Биће и победа и пораза“

Тренер кошаркаша Црвене звезде мтс Дејан Радоњић сматра да је шутерско расположење АСВЕЛ-а одлучило меч, али и да је његова екипа ипак имала шансу за победу.

– „Почетак је био недовољно добар за нас. Они су прво отворили меч са тешким шутевима, што им је донело самопоуздање. Иако су доста искусни. Показали су шутерско расположење и тек пред крај првог полувремена су промашили неколико шутева“ – започео је Радоњић.

Како је шут АСВЕЛ-а посустао, Звезда је почела да користи прилике ривала и смањи разлику, те изгуби меч на једну лопту.

– „Видело се да смо добро ушли у друго полувреме, да смо играли тврђе, агресивније и са доста концентрације. Потрошило се пуно времена да дођемо до егала. Напад је био много другачији него што је то било у првом полувремену. Лопта је много боље ишла. Имали смо две, три ситуације да решимо меч у нашу корист, али отишло је у другом правцу. АСВЕЛ је показао раскошан квалитет и на крају су славили.“

Рецепт за наставак сезоне, Радоњић зна. Последњих 25 минута су показатељ онога што екипа треба да ради, сматра страгет црвено-белих.

– „Нема драматике. Има добрих и лоших ствари. Уколико у наставку сезоне будемо покушавали као у ових последњих 25 минута, можемо показати да ћемо бити спремни за испуњење наших циљева. Биће и победа и пораза, али потребно је да радимо све како бисмо у најбољем могућем статусу дочекали најважније утакмице.“

Радоњић је на крају упитан да прокоментарише ситуацију са Џонијем О’Брајантом, али није се дуго задржао на том случају.

– „Као што се зна, О’Брајант је суспендован. Нико не може да буде изнад тима. О остатку случаја, разговараће се унутар клуба“ – завршио је Радоњић.

Повезане вести

2 comments

Crni јан 31, 2021 at 09:45

Ima dramatike Obradovic gubi utakmice i bude smijenjen.Ti imas kredit jer si poslusan trener.Nikad ne pogodis startnu petorku i odes u minus 15 poena pa posle juris.Gdje god da si radio posle Zvezde dobijo si otkaz.Za platu od 30000 holjada evra mjesecno sramno je tvoje znanje.

Reply
dusan јан 30, 2021 at 13:43

radonja, veruj mi da ima dramatike. pojedosmo svoje dzigerice. drama je ozbiljna.

Reply

Leave a Comment