Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Звезда се појачава на „петици“. Радоњић инсистира на његовом ангажману

Кошаркашки клуб Црвен звезда мтс данас је суспендовао Џонија О’Брајанта због сукоба са тренером Дејаном Радоњићем, а изгледа да су на Малом Калемегдану решили да се и појачајуу под кошем, пошто су црвено-бели већ контактирали Владимира Штимца и обавили разворе о могућности његовог повратка, сазнаје „b92.net“.

Штимац је прошле сезоне био у Црвеној звезди, али је напустио клуб по доласку Саше Обрадовића за тренера. Потписао је за Монако, а затим после свега месец дана отишао у Кину. Међутим, пре неколико недеља се вратио из Кине и слободан је играч, а на његовом повратку инсистира Дејан Радоњић који је са њим одлично сарађивао у сезони 2015/2016.

Тренутно међутим не иде све глатко јер постоје и одређене препреке попут финансија, али шансе постоје да договор буде постигнут и да Штимац четврти пут обуче дрес Звезде. Све би могло да буде убрзано управо суспензијом О’Брајанта, посебно што црвено-бели тренутно под кошем имају Лендрија Нока и Огњена Кузмића који није ни близу форме од пре неколико сезона, док Марко Јагодић-Куриџа често служи као помоћ на тој позицији.

Повезане вести

Leave a Comment