Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Дегенек: „Импонује што не примамо голове“

Задовољан припремама у Анталији и свим оним што су фудбалери Црвене звезде урадили, не само у Турској, већ и у претходне три недеље је Милош Дегенек.

За сада све протиче у најбољем реду. Одрадили смо оба дела припрема на прави начин, имамо још неколико дана, генералну пробу и верујем да смо спремни за наставак сезоне. Најважније је да смо сви здрави, да радимо добро и да морамо константно да напредујемо како би показали да имамо место у екипи. Нико није сигуран стартер, сви смо на сјајном нивоу и боримо се за место у тиму. Понављам, здрава конкуренција нас тера да напредујемо – почео је Дегенек.

Задовољан због три досадашња тријумфа, али посебно због тога што нисмо примили погодак је наш дефанзивац.

Као одбрамбеном играчу ми импонује што нисмо примили гол. Увек гледамо да сачувамо нашу мрежу у потпуности, али наравно и да победимо. Све три утакмице смо добро одрадили, били стабилни, правили шансе и нисмо попуштали. Не приступамо мечевима као да су пријатељски, већ гледамо сваку утакмицу такмичарски. Идемо у добром правцу да будемо још бољи него јесенас и да сви заједно, поново, креирамо лепе приче и остварујемо високе циљеве – подвукао је Дегенек.

 

The post Дегенек: Импонује што не примамо голове appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment