Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеСаопштењаФудбал

Звездан Терзић одговорио Станојевићу

Тренер Партизана Александар Станојевић бурно је реаговао на одлуку челника ФСС-а да играчи из ЕУ не буду страни у Суперлиги Србије. Поводом тога се огласио генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

Саопштење Звездана Терзића преносимо у целости:

– „Изненађен сам изјавама Салета Станојевића и његовим помињањем Црвене звезде. Искрено га ценим и као тренера и као човека, али је скроз промашио тему. Третирање играча из ЕУ као домаћих играча у овом тренутку уопште није тема у Црвеној звезди. Наш клуб је против тога да се мењају правила у сред сезоне. У ФСС седе озбиљни и одговорни људи и верујем да размишљају на исти начин. Директор репрезентације Матијашевић је изјавио да ФСС има обавезу да усагласи своје прописе са вишим прописима, а то је потписан споразум о стабилизацији и придруживању ЕУ и да то треба урадити у наредном периоду. Не верујем да је мислио на овај тренутак у полусезони. Можда да буде тема у наредним данима, а да важи од јуна. Салету Станојевићу желим све најбоље и јавно му се захваљујем на спортској и фер изјави да је Црвена звезда заслужено прва са девет бодова предности и у том правцу треба и да настави“ – рекао је Терзић.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns јан 29, 2021 at 19:48

Bravo za komentar Miloše…svaka ti je na mestu.Samo se setimo ljudi onih godina kad su nam zatvarali stadion zbog upaljenih baklji,zbog transparenata,zbog sudija koji su nam isključivali igrače čim se sudija pogleda,zbog nepostojećih penala,zbog Karadžića i žutih govana koji su hteli da nas izbace u petu ligu i da nas ugase,zbog njihovih nameštenih utakmica unapred dobijenih gde su im se protivnici sklanjali sa terena pa brate moj bog je gore i sve dolazi na naplatu,još mnogo godina će nam gledati u leđa,tj potpisujem da ih prestignemo po broju osvojenih uzastopnih titula a dotle kao klub će se raspasti i bankrotirati.Neka bre umru u bedi koih bre jebe.

Reply
MILOS RANKOVIC јан 29, 2021 at 17:39

NEMAS STA TI NJEMU DA SE PRAVDAS,KAD JE NEKO NEPISMEN ON ODE U SKOLU PA SE DOSKOLUJE,NIKO NIJE REKAO DA CE TO BITI SAD,KOJA LIGA U EVROPI IMA OGRANICEN BROJ STRANACA,JA NEZNAM NI ZA JEDNU,NJIMA JE KRIVO STO JE FALKO ZAVRSEN,ZA LETO NEK CRKNU DOVEDI ITURBEA,DRAGOVICA,NEKA SAMO KUKAJU,DVADESET PUTA JE SPOMENUO ZVEZDA,ZA NEPISMENOG TRENERA ZVEZDE SAMO OVO ZVEZDA JESTE SRBIJA TO SI U PRAVU,ALI ZVEZDA JE EVROPA,ZVEZDA JE SVET,DOK TI BUDES U BACKOJ IGRAO MI CEMO NA MILAN I TO SA VELIKIM SANSAMA,NECETE VI SKORO VIDETI TITULE NAVODNI TRENERU

Reply

Leave a Comment