Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Иванић: „Пресрећни због 10 голова“

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Академије Пандев резултатом 5:0, а утиске после најубедљивије победе на зимским припремама изнео је стрелац трећег гола Мирко Иванић.

Мислим да смо одиграли одличну утакмицу, веома сам задовољан. Верујем да је и шеф стручног штаба Дејан Станковић задовољан приказаном игром. Најважније је да смо победили и да се нико од играча није повредио. Окрећемо се припремама за наредну контролну утакмицу, која нас очекује у недељу против Шахтјора, биће то уједно и најтежа провера на овим зимским припремама – истакао је Мирко Иванић.

Везни фудбалер нашег клуба није крио задовољство због чињенице да је успео и на утакмици против Академије Пандев да се упише у листу стрелаца.

Много нам значи чињеница да смо до сад постигли десет голова, а при том нисмо примили ниједан. Управо то је показатељ да одлично радимо, да смо на добром путу, али и да морамо да наставимо тако. Трудићу се да када почне првенство наставим тамо где сам стао прошле полусезоне и верујем да ћемо бити још бољи када се настави сезона – закључио је Мирко Иванић.

The post Иванић: Пресрећни због 10 голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment