Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Црвена звезда – Академија Пандев 5:0 (1:0)

Настављају фудбалери Црвене звезде да ређају победе на припремама у Турској. Екипа која је овог пута савладана је Академија Пандев, резултат је био 5:0, а мрежу ривала су погађали Милан Павков, Вељко Николић, Мирко Иванић и Дијего Фалћинели два пута.

Црвена звезда – Академија Пандев 5:0 (1:0)

Стадион: „Хотел Калиста“, Анталија, Турска.

Судија: Ибрахим Елмас.

Стрелци: Павков у 40, Николић у 54, Иванић у 71. и Фалћинели у 84. и 88. минуту.

Црвена звезда: Поповић (од 60. Васиљевић), Гобељић (од 65. Гајић), Панков (од 85. Лазетић), Ераковић (од 46. Дегенек), Вукановић (од 46. Иванић), Одада (од 46. Саного), Петровић (од 46. Канга), Гаврић (од 46. Родић), Николић (од 65. Бакајоко), Крстовић (од 46. Бен), Павков (од 65. Фалћинели).

Академија Пандев: Јовановски, Манов, Димев, Серафимов, Мартинага, Шаркоски, Стоилов, Стојчески, Радески, Маркоски, Велиновски.

Играли су још: Купанов, Илиев, Јованов, Паноски, Глигоров, Талаков, Томовски, Миловановик, Стојановски, Пандев, Крстовски, Крстевски, Ферати.

Интересантно је да је капитенску траку на данашњем мечу понео Вељко Николић, фудбалер који је стасао у нашој Омладинској школи, а да је утакмицу почело чак пет играча који су носили дрес наших јуниора, сем њега, то су још – Ераковић, Одада, Гаврић и Крстовић.

Мирно је текло прво полувреме, Станковић је уигравао различите формације и моделе игре, а управо зато и служе припремне утакмице. Вукановић је можда и највише претио, али је тим из Македоније стајао поприлично ниско, па је било тешко да се тај бункер пробије. Прва озбиљнија шанса је уследила тек у 39. минуту када је Николић шутирао са двадесетак метара тик поред стативе, али као да је то мотивисало фудбалере нашег тима да још више „запну“ и то им је донело резултат. Играо се 40. минут када је управо Николић пасом пронашао Милана Павкова, који је дриблингом „избацио“ чувара и сјајно погодио мрежу искусног Јовановског. Шансу је у финишу првог дела игре имао и Крстовић, али је црногорски нападач блокиран после гужве у шеснаестерцу.

Није се много чекало на погодак у другом полувремену. Држали су све конце у игри фудбалери Црвене звезде и практично у маниру у ком су окончали првих 45 минута, наставили и у другом делу. Играо се 54. минут када је Родић додао до Вељка Николића, а он са двадесетак метара, из корака, феноменално и прецизно погодио угао гола који чува Јовановски и тиме удвостручио предност нашег тима.

Унео је Бен живост у игру нашег тима, стално је стајао у линији са противничком одбраном и само чекао пад њихове концентрације. Играо се 62. минут када је нападач са Комора са двадесетак метара шутирао преко гола. Сјајна акција обележила је трећи погодак за наш тим на данашњем мечу. Упослио је Мирко Иванић брзоногог Гајића који је истрчао по десном боку и вратио лопту за нашег везисту који је из дотрчавања са пенала рутински погодио мрежу македонског тима у 71. минуту.

Комбиновали су Бакајоко и Фалћинели у 75. минуту, али без завршног ударца. После праве мајсторије се у стрелце уписао и Дијего Фалћинели. Играо се 84. минут када је италијански нападач прихватио пас Иванића, и упркос томе што је леђима био окренут голу, рутински погодио мрежу ривала. Ипак, томе није био крај, четири минута касније и поново Фалћинели. Одузео је Канга лопту дефанзивцу Академије Пандев и био несебичан, те упослио нашег нападача који је погодио на празан гол и тиме поставио коначан резултат на данашњем мечу за трећу победу Црвене звезде на припрема у Турској на исто толико мечева.

The post Црвена звезда – Академија Пандев 5:0 (1:0) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

Delije Sever Ns јан 29, 2021 at 07:44

Petrović na izlaznim vratima kluba za 3,4 miliona e,Nikolić najbolje rezultate od svih igrača ima i plus dobio kapitenski traku naše Zvezde,Vukan je uvek bio tu kad je bilo gusto i odveo nas u L.Š…nešto mi se čini koga god ti pljuješ oni vaskrsnu.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 29, 2021 at 17:09

daj bože da je tako ja pristajem na sve samo da naša zvezda bude evropski jak i snažan klub..samo cu ti jedno reći pa cemo se naci na ovom sajtu za koju godinu..zapamti da cemo ga utopiti a on nikada ali nikada i nigde neće igrati već će se posle par godina opet kod nas vratiti..navedi mi jedan taj biser koga ste hvalili da igra negde u jakom klubu..pa nema ga u zadnjih 20g..to je samo izvikikana prica a o talentima da ne trošim reči

Reply
Delije Sever Ns јан 29, 2021 at 07:36

Lepo nema šta a biće još bolje.Svi se polako bude a drago mi je i zbog Pavkova da mu je došlo do glave da sa onim pristupom i zajebancijom nebi mogao da igra ni u 5 ligi nemačke,na vreme je shvatio u kom je klubu i da se ponovo vrati na stazu uspeha.Jedan je Nikolić kapitene,Nikolić kapiten,zna Terza šta radi zato mu je i dao traku,prodaće ga Terza za 4,5 miliona e,živi bili pa videli.

Reply
MILOS RANKOVIC јан 28, 2021 at 18:38

OVO DELUJE PERGEKTNO KAD IGRA PRVA POSTAVA,STANKOVIC JE UTEGAO SVE LINIJE U EKIPI,ISKRENO MENI SE OVA TROJICA NAJVISE SVIDJAJU KAKO SE PONASAJU GINU,TRCE SVE A TO SU DEGENEK,KANGA,FALCINELI TU JE I IVANIC ALI OVA TROJICA MELJU,JOS KAD TU DODJE KATAJI I FALKO BICEMO U SRBIJI UBEDLJIVO NAJBOLJI,A STO SE TICE MILANA I DALJE SAM STO POSTO UBEDJEN DA CEMO DA IH PRODJEMO,STALNO IH GLEDAM I SVE VISE I VISE PADAJU,ODBRANA IM JE TESKA RUPA,JOS SU SE DVOJICA POVREDILA,BEKOVI UZAS,PLASIM SE MANDZUKICA NA GAJICA TO JE OGROMNA PREDNOST,IBRAHIMOVIC I MILUNOVIC BICE ZANIMLJIVO,CARTANOGLU IMA VIRUS ON IM JE NAJBOLJI IGRAC ALI OPORAVICE SE DO NAS,I DONARUMA JEDAN OD NAJBOLJIH GOLMANA NA SVETU,OVO OSTALO NISTA SPECIJALNO,I REBIC JE DOBAR ALI KOD OVOG TRENERA KOJI NEZNA ODAKLE JE ZVEZDA I NEIGRA PUNO,SVE U SVEMU ODAVNO NISMO IZGLEDALI OVAKVO DOBRO

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 28, 2021 at 17:44

DRUGO POLUVREME SA DRUGIM IGRACIMA JE BILO LEPO I MORAM TESKA SRCA DA KAZEM DA JE IVANIĆ NAJVISE POKAZAO NA PRIPREMAMA I DA JE DOSTA NAPREDOVAO I RAZLIKA SADA I PROSLE GODINE JE NEMERLJIVA..SAMO DA TAKO NASTAVI

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 28, 2021 at 17:42

kao što lepo kaže milijaš prvo poluvreme je katastrofa..a sta treba biti pametan pa videti da kad igra nikolić,petrovic,vukanovic,krstović,gobeljić itd..igra je dve nule..vidi se da su to vašarski igraci koji svi skupa ne vrede 11 din..malo pankov i o dada ostalo je za plakanje

Reply

Leave a Comment