Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Из Звијезде у Звезду?

После одлуке Супер лиге Србије да у сваком тиму на почетку утакмице морају да буду два играча млађа од 21 године, почео је “рат” скаут служби око деце из региона. Звезда на радару пронашла талентованог везисту.

Потребно је састав попунити играчима попут Аксела Бакајока, Филипа Фалка и Александра Драговића. Али, због прописа у српском фудбалу велика је потражња и за младим, али талентованим фудбалерима. Црвена звезда је једног пронашла у Звијезди 09.

Реч је о 17-годишњем задњем везном Дејану Попари. Како преноси портал “sportdc.net” за младог фудбалера интересовање је показала и екипа немачког Штутгарта која је већ контактирала руководство екипе Звијезде 09. Иначе, Дејан Попара је у Премијер лиги БиХ дебитовао са свега 16 година.

Црвена звезда је сада на потезу, ако не жели да талентовани момак мерецедесом “не запали” у Немачку. Наводно, о младом фудбалеру се распитује и Спарта из Прага.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-u-etno-selu-stanisici-nasla-bonus-igraca-problem-je-taj-sto-je-sutugart-vec-poslao-mejl-260764/?fbclid=IwAR2h_j9OP76plN0bGxGQ2AOzA4HZYjdGteu3eobSA_lhYzYzcb6tmqzVDdA

Повезане вести

Leave a Comment