Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Седми тренинг у Туркој – Катаи поново решета

На нешто другачијем месту него што је то био случај претходних дана, тачније у хотелу данас у 11 часова отпочео је тренинг Црвене звезде.

Играчи који нису почели јучерашњу утакмицу против Уфе састали су се у хотелској теретани и ту тридесет минута радили са кондиционим тренером, а потом су се са остатком екипе упутили ка спортском центру Калиста. Стартних једанаест са јучерашње утакмице одрадило је тренинг опоравка. Прво су наши момци тренирали унутар спортског центра с обзиром на то да је падала изузетно јака киша. Опоравак је био стандардан, онако како нашим играчима највише прија. После пола сата изашли су на терен и 15 минута провели у трчању, на тај начин завршен је тренинг фудбалера који су отпочели јучерашњу утакмицу.

Остатак екипе радио је по устаљеном распореду. Након теретане на терену су их чекали постављени штапови и чуњеви и на тај нашин је отпочело загревање на јутарњем тренингу, једином који ће наши првотимци одрадити данас. После петнаестоминутног загревања наши фудбалери преселили су се на даљи крај терена, где су радили вежбе у пару. Имали су задатак да трче од једног до другог дела терена, а да при том воде лопту и додају свом пару. У паузама вежбе која је трајала двадесетак минута имали су задатак да истрче дужину терена.

У наставку тренинга стручни штаб чекао је црвено-беле испред гола, а на неколико пунктова биле су намештене лопте. Чланови нашег стручног штаба су спремно и спретно додавали лопте првотимцима који су увежбавали завршницу, а на њима је било само да лопту спроведу у мрежу.

Читав тренинг са екипом одрадио је Александар Катаи. Поново смо имали прилику да видимо Звездину десетку у копачкама, много је недостајао не само навијачима, већ и својим саиграчима, те тако радује чињеница да је одрадио читав тренинг и да је радио са лоптом. Био је Катаи у свом препознатљивом стилу, као по навици тресао је мрежу на шутерском тренингу, што без сумње може да радује шефа стручног штаба Дејана Станковића, али и све оне којима је црвено-бела боја у срцу. Нису изостали одлични потези ни осталих играча, као што су голови под пречку или лобовање голмана. Тиме је завршен први и једини тренинг за данас. Вратили су се наши играчи у хотел, а у наставку дана имаће слободно поподне, будући да је изузетно напоран ритам тренинга у Турској.

The post Седми тренинг у Туркој – Катаи поново решета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment