Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Mihajlović u timu tek sledeće sezone

Mihajlović Danijel

Danijel Mihajlović je u Zvezdu letos stigao da bi nadoknadio odsustvo povređenog Milana Vilotića, koji će, nadamo se, već ove pripreme odraditi sa saogračima. Međutim ni Mihajlović nije imao sreće sa povredama, te je posle svega nekoliko utakmica, u kojima je brzo pokazao kvalitet, zadobio povredu zbog koje će propustiti kompletnu sezonu.

Visoki štoper je svega nekoliko dana koristio štake.

„Nego šta, nisam ih imao ni pet dana. Postoperativni postupak ide kako treba, već sam odradio terapije na Banjici. Svakodnevno sam bio podvrgnut raznim vežbama i terapijama, Fizikalna, led, pa struja dale su rezultate i sad prelazim polako u teretanu“, kaže Mihajlović sa „Novosti“.

„Naredna dva-tri meseca provešću u teretani kako bih ojačao i vratio atrofirane mišiće, pa ću tek onda na trčanje. Već sam dogovorio sa Batom Radulovićem da posle Nove godine počnemo sa radom i verujem da ću već krajem sezone biti spreman za povratak na teren. Za ovakvu vrstu operacije minimalan period oporavka je šest meseci. Već mi svi govore da ne žurim već da se spremim za letnje pripreme“, zaključuje Dani.

Повезане вести