Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Канга на мети руског Рубина

Многе екипе се за наставак сезоне спремају у Анталији, а скаути снимају интресантне играче. Често се дешава да баш на зимским припремама дође до склапања посла или до договора да се сачека лето и нареднии прелазни рок како би се реализовао трансфер.

И сада би могло да буде тако. На првој тест утакмици између Црвене звезде и Сласка било је “сниматеља”, а представници Рубина су подвукли име везисте црвено-белих.

Како сазнајем „MaxBet sport“, клуб из Казања за који наступа Ђорђе Деспотовић заинтересован је за Гелора Кангу. Руси су још током играња Канге за Спарту у Праг слали емисаре, али им је тада цена била висока. Клуб је сада у успону и добро стоји финансијски, а има и добре резултатае, које остварује тим тренера Слуцког.

И летос је поред Звезде везиста имао понуде из Кине, Русије и Саудијске Арабије. Из Љутице Богдана су децидирани да репрезентативац Габона остаје у тиму, до лета. На лето – сви су на продају.

Првотимац црвено-белих има уговор са шампионом Србије до јуна 2023. године.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-rusi-hoce-vezistu-zvezde-260344/?fbclid=IwAR2unJgIiawYqM7lq5DILygJ2YZBZt-UHgNw2pjXpl5k73pJZTY7bk56Q0Y

Повезане вести

Leave a Comment