Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСпортско Друштво

Црвена звезда је најбољи спортски бренд Србије

СПОРТО је највећа регионална годишња конференција на којој се додељују награде за најбоље спортске брендове традиционално је одржана и КК Црвена звезда је проглашена за најбољи бренд на територији Србије у конкуренцији спортских тимова.

КК Црвена звезда мтс добио је још једно ласкаво признање. СПОРТО, регионална годишња конференција традицонално је одржана, овог пута као што традиција налаже у Порторожу, већ у дигиталном формат. Гости су били еминентне личности из света бизниса и спорта, а као гости предавачи појавили су Марк Кјубан, власник Далас Меверикса и Арсен Венгер, легендарни тренер Арсенала. И ове године подељене су награде за најбоље спортске брендове у региону и Србији за 2020. годину. Критеријум за награду је истраживање јавног мњења које спроводи агенција Медиана из Словеније, а то истраживање је недвосмислено показало да је Црвена звезда најбољи спортски бренд у Србији!

Ласкаво признање поделила су два члана црвено-беле породице јер је прво место додељено КК Црвена звезда мтс и фудбалском клубу. Ово је трећи пут да је КК Црвена звезда освајач великог признања на СПОРТО конференцији.

Требало би поменути да је у конкуренцији спортиста награду освојио осведочени Звездаш Новак Ђоковић, док је у конкуренцији дама лауреат Ивана Шпановић.

Велика нам је част што смо од стране организатора конференције Спорто проглашени за најбољи спортски тимски бренд у Србији. Ово представља праву потврду нашег дугогодишњег рада и улагања да изградимо озбиљан систем, који је препознатљив широм Европе. Тај систем чине пре свега људи који су свакога дана у потпуности посвећени Црвеној звезди. Њихова страст и емоција према црвено-белим бојама је мотор свих наших успеха на терену и ван њега. Председник клуба, управа, сви запослени и велики број волонтера чине оно што је Црвена звезда данас – најбољи спортски бренд региона. Сви они дају немерљив допринос резултатима, успесима и креирању слике о успешном и модерном клубу на нивоу европских великана. На ово гледамо као на потврду доброг рада и обавезу да у наредном периоду будемо још бољи – истакао је Јанко Станковић маркетинг менаџер Црвене звезде мтс.

Менаџмент Црвене звезде мтс честита свим добитницима Спорто награде, а признање које је добио прихвата као обавезу да наш клуб настави да представља Србију на најбољи могући начин како у региону тако и у Европи.

The post Црвена звезда је најбољи спортски бренд Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment