Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звездини клинци против вечитог ривала (У-12 и У-16)

У суботу ће две селекције Хокејашког клубаЦрвена звезда изаћи на лед и одмерити снаге са вечитим ривалом, екипом Партизана, у оквиру домаћег првенства. Селекцији до 12 година ово ће бити први званични дуел са Партизаном у овој сезони, док је селекција до 16 година већ одиграла један дуел и славила, па ће и овог пута покушати да освоји бодове против Партизана.

Замолили смо тренере обе селекције (У12 и У16) да нам кажу своја очекивања пред ове дуеле.

Тренер старијих почетника (У-12), Вукашин Стевић, рекао је следеће:

– “Ово је први првенствени дуел Црвене звезде и Партизана у домаћем првенству за селекцију У12. Ми смо одиграли на почетку сезоне две пријатељске утакмице против Партизана, тако да ту нема непознаница.

Спремали смо се током дечијег распуста и током ове недеље, тако да очекујем максимално ангажовање сваког појединца у екипи. Мислим да су деца жељна утакмица обзиром да смо последњу утакмицу одиграли 28. новембра прошле године и морам да напоменем да је и ова утакмица једва организована због узетих термина за грађанско клизање”.

Тренер селекције до 16 година, Марко Јулоски, нада се доброј и занимљивој утакмици:

– “Игра се утакмица после дуже паузе. За то су били објективни разлози, јер је доста деце и родитеља било у изолацији, па ни ми, а ни Партизан, нисмо имали довољно играча за утакмице. Такође, веома је тешко организовати утакмицу у Пиониру током викенда, јер је хала попуњена са терминима. Деца су се ужелела утамица и једва чекају суботу. Прва утакмица је била добра и занимљива, тако да очекјуем да и ова буде слична”.

Прва не лед изаћи ће екипа У-12 која ће своју утакмицу одиграти од 16 часова (субота, 23. јануар), док ће селекција У-16 свој меч одиграти истог дана, али у 20:15 часова.

Директан пренос ових сусрета имаћете прилику да гледате на каналу СКХЛ Црвена звезда или на порталу „czbg.net“ у одељку за видео где ће бити постављен линк за утакмицу.

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/01/22/zvezdini-klinci-protiv-vecitog-rivala-u12-i-u16/

Повезане вести

Leave a Comment