Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кривокапић поново у Звезди

Некадашњи фудбалер нашег тима, а сада један од најперспективнијих тренера у Србији – Радован Кривокапић, прикључио се нашој Омладинској школи.

За сада ће се Кривокапић највише бавити индивидуалним развојем играча, а од лета ће преузети једну од наших талентованих селекција. Довођењем перспективног кадра какав Кривокапић свакако јесте, још једном се показује јасна визија Омладинске школе Црвене звезде. Главни тренер наше фабрике талената Никола Јелић је исказао велико задовољство поводом доласка Радована Кривокапића.

Изузетно смо задовољни и директор Драган Младеновић и ја, што је један сјајан играч и талентовани тренер са сениорским искуством прихватио да буде део вишегодишњег плана Црвене звезде. Верујем да ћемо дуго и успешно сарађивати, а у разговору са њим смо видели да је и више него спреман за озбиљан рад, а то је оно што се тражи у нашем клубу. Желимо му добродошлицу и чврсто верујемо да ће се показати у правом светлу – рекао је Јелић.

У досадашњој тренерској каријери, Радован Кривокапић је предводио сениорске тимове ТСЦ-а, Цемента из Беочина и Војводине. Као играч, дрес нашег клуба носио је од 2002. до 2007. године и остао запамћен међу звездашима.

The post Кривокапић поново у Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment