Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Станковић жели бившег играча Роме

Италијански медији већ су преселили Филипа Фалка на београдску „Маракану“. Остаје нам да видимо да ли ће до коначног договора и доћи, а већ сада се прича о правој трансфер бомби која ће „експлодирати“ током летњег прелазног рока.

Како преноси „Tutomercato“ тренер нашег клуба Дејан Станковић жели да на лето доведе Хуана Итурбеа.

У питању је крилни фудбалер из Аргентине, који наступа за репрезентацију Парагваја, а који је оставио траг у Серији А. Најбоље партије пружао је у Верони, која га је платила Порту 15 милиона, да би после само једне сезоне прешао у Рому за 25. Међутим, није оправдао поверење.

Ишао је на позајмице у Бормут, Торино, Тихуану, Пумас и сада је на позајмици у мексичкој Пачуки, а сада му се јавила и Црвена звезда.

Италијански портал појашњава да је Хуан Итурбе сан Дејана Станковића, а да би званична понуда ускоро требало да стигне на адресу мексичког клуба.

Медији су га у једном тренутку каријере прозвали чак и „нови Лео Меси“, али далеко је од тог нивоа, па је у међувремену пристао да промени и репрезентацију и игра за комшијски Парагвај.

Итурбе има 27 година и најбоље се сналази као лево крило.

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns јан 22, 2021 at 19:19

Čim su u Zvezdi najbolji su a najbolji su zato što su ubedljivo prvi,dočekali smo i evropsko proleće i kunem se da nije bilo korone igrali bi opet ligu šampiona.Nikad ja nemenjam mišljenje,ja sam samo napisao tj mislio da nema milionskih transvera od Terzinih očekivanih.

Reply
Delije Sever Ns јан 22, 2021 at 00:55

Ovi novinari su stvarno svi poludeli više.Svaki dan neko novi na Marakani,te ovaj,te onaj.Zvezda daje milion ipo za ovog,milion ipo za onog,daje u dve rate po 750hiljada e za ovog,onog.Dajte bre manitese više lupetanja gluposti,mi nemamo ni za plate igračima dok neprodamo nekog i da ih isplatimo a vi se frljate sa milionima samo neznam kojim.Nebi me začudilo sutra da osvane naslov Mebampe na pragu Marakane samo se čekaju sitnice oko dogovora.Daj bre manite se više lupetanja,pa prvi Terza je rekao dok neprodamo nekoliko igrača nema ništa od kupovine a kako je krenulo i kako se otimaju za naše igrače mislim da od nekih miliona nema ništa.Daj bože da grešimo ali ovo je realnost naša.

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 22, 2021 at 14:53

kako se ne otimaju za naše igrače kad ih ti hvališ..kako sada to kad si ti oduševljen sa vukanovicem,spiridonovicem,gobeljicem i jos njih 20..promenio si misšljenje..ili????

Reply

Leave a Comment