Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Трећи тренинг у Турској – Припреме за први контролни меч

Након 90 минута пакленог ритма на јутарњем тренингу, нешто лакши други тренинг одрадили су првотимци нашег клуба од 18 часова по локалном времену.

Поподневни тренинг црвено-белих уједно је био и припрема за сутрашњу утакмицу, тачније први контролни меч у 2021. години, у коме ће фудбалери Црвене звезде одмерити снаге са Сласком. Зато је други данашњи тренинг управо био базиран на раду на тактици и припреми акција за ту утакмицу.

Отпочели су црвено-бели момци тренинг истрчавањем одређених деоница, које су биле јасно обележене капицама на терену. Потом су се окупили у кругу у коме су радили вежбе са кондиционим тренером. У наставку тренинга чекали су их спринтеви на кратким релацијама, након чега је уследио рад са лоптом. Наши фудбалери били су подељени у три групе, црвене, зелене и беле, а изабраници Дејана Станковића су уз присуство импровизованих голова радили са лоптом десетак минута. За то време наши голмани на другом делу терена имали су можда једну од најзанимљивијих вежби од када су почеле припреме. Они су преко ограде која висока готово три метра имали задатак да одиграју партију ножног тениса, а радује чињеница да су се фантастично снашли и одлично испунили и овај задатак.

Остали су наши првотимци подељени у три групе, а тако подељени одиграли су и шеву, с тим што су овог пута на знак пиштаљке морали да убрзају темпо, код штапова су увежбавали ударац главом, а када дођу до препона задатак је био вежбање скок игре. Завршницу тренинга обележио је рад на тактици, не само за сутрашњу утакмицу, већ и за све оно што их очекује у наставку сезоне.

Црвено-беле момци сутра од 15 часова одиграће прву контролна утакмицу на овогодишњим зимским припремама против Сласка, а директан пренос тог дуела имаћете прилику да испратите на званичном YоуТубе каналу ФК Црвена звезда, као и на Звезда ТВ-у.

The post Трећи тренинг у Турској – Припреме за први контролни меч appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment