Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Митић: „Желимо титулу, али развој је примаран“

Окупио је Никола Митић кадетску селекцију Црвене звезде и одржао први тренинг осамнаесторици наших бисера те још једном утврдио да циљеви остају исту у односу на јесењи део сезоне.

Желимо да освојимо Кадетску лигу Србије, али нећемо јурити резултат, већ настојимо да то учинимо кроз развој и начин игре који ћемо да усавршавамо на тренинзима. Циљ мора да буде и развој играча, те да већ кроз ову полусезону приближимо неке фудбалере омладинцима, а потом и првом тиму. Трудићемо се да на оба поља будемо успешни – рекао је Митић.

Прекоманду у старију селекцију су добили Лековић и Ракић, а Митића то чини поносним.

– Радује ме што су њих двојица сјајним партијама успели да се изборе за позив Марка Неђића. То је заслуга свих нас у Омладинској школи и на томе смо заједнички радили. Сигуран сам да ће и у наставку сезоне бити померања у том смислу, из генерације у генерацију, али то је пут којим идемо. Желимо да млади играчи што пре изађу из комфор зоне и да се кале са старијима, јер данашњи фудбал је такав.

За пролећни део сезоне ће се наши кадети спремати у Београду, а већ су познати ривали црвено-белих бисера.

Играћемо 30. јануара између себе, а потом редом са: млађим омладинцима Синђелића (6. фебруар), те са кадетима Аде (9. фебруар), ФК Станишић (13. фебруар) и Јединства из Уба (20. фебруар), и на послетку са млађим омладинцима Вождовца (27. фебруар) – рекао је Митић.

The post Митић: Желимо титулу, али развој је примаран appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment