Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Девети тренинг на Кипру – Паклено истрчавање деоница

Чинило се по изласку на терен да изабраници Дејана Станковића неће успети да избегну кишу, али ни временска непогода није успела да поквари рад и жељу наших фудбалера.

Тренинг је отпочео неопходном активацијом која није дуго трајала, већ се одмах након кратког загревања прешло на оно што је обележило данашњи рад, а то је бип тест. Он подразумева истрчавање деоница у одређеним временским интервалима, а играчи су то извршавали подељени у две групе. Чуњеви, као и звучник који су неопходни да би се овај тест спровео су били спремни, и када глас да знак, фудбалери крећу у истрчавање деоница. После тога следи одмор, па онда нови круг трчања, а заиста су то стоички подносили изабраници Дејана Станковића, иако су практично једва стајали на ногама, с обзиром на интензитет рада.

Најсрећнији су били чланови нашег стручног штаба, с обзиром на то да су играчи доста напредовали од претходног тестирања, тако да су црвено-бели стратези тренинг напустили са осмесима на лицу. Показали су и фудбалери завидан ниво издрђљивости, а тренер Станковић је константно бодрио своје пулене. Све то говори о квалитетном раду који су практиковали црвено-бели, не само на Кипру, већ и на зимској паузи.

На другом делу терена су радила четворица голмана под будним оком Пјерлуиђи Бривија, а кратке паузе су користили како би подржали саиграче.

The post Девети тренинг на Кипру – Паклено истрчавање деоница appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment