Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Омладинци почели припреме

Омладинци Црвене звезде су се окупили на теренима иза југа Маракане и одрадили први тренинг у 2021. години, а Марко Неђић је на прозивци имао 17 фудбалера.

Прави показатељ о томе колико се добро ради у овој генерацији је чињеница да је већ сада чак осам фудбалера у сениорском фудбалу – Марко Ћопић, Никола Станковић и Марко Лазетић су на припремама са првим тимом Црвене звезде, док су прекоманду у Графичар добили – Стефан Деспотовски, Андреј Ђурић, Урош Лазић, Лука Стојановић и Матеја Бачанин. Када се узме у обзир да су од раније још поврђени Урош Бранковић и Марко Боровић и да је питање да ли ће се до краја сезоне прикључити екипи, јасно је да су пред Неђићем и његовим играчима велики изазови.

Тим је подмлађен, прикључена су четворица кадета за стално, то су: Стефан Лековић, Виктор Радојевић, Александар Кахвић и Давор Ракић, сви рођени 2004. године. Ново лице је и Стефан Пиргић, стрелац седам погодака у Омладинској лиги Србије, за сада, који је стигао из Вождовца. У односу на јесењи део сезоне нема Александра Гајинова који је отишао на позајмицу у ИМТ.

Неђић је на првом тренингу на располагању имао следеће играче: Огњен Лукић, Вељко Илић, Стефан Маринковић, Павле Бјелановић, Вукашин Крстић, Стефан Лековић, Давид Петровић, Виктор Радојевић, Никола Пантић, Марко Ћурић, Стефан Пиргић, Никола Кнежевић, Марко Стојановић, Јован Митуљикић, Никола Митуљикић, Александар Кахвић и Давор Ракић.

The post Омладинци почели припреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment