Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Бен на мети солунског Ариса

На почетку припрема за други део сезоне спортски директор Црвене звезде Звездан Терзић је напомену да Ел Фарду Бен има дозволу за одлазак из клуба.

Један од најбољих странаца у историји клуба спада у ред најплаћенијих играча Црвене звезде и чини се да је то главни разлог за жељу руководства да током зиме продају играча са Коморских острва. Посебно се мора истаћи да је током зиме наш клуб ангажовао два фудбалера Аксела Бакајока и повратника на црвено-белу страну Топчидерског брда Славољуба Срнића који покривају Бенову позицију.

Један од клубова који је изразио жељу да доведе Бена је солунски Арис. Како јавља грчка „gazzetta.gr“, бивши играч Паниониоса и Олимпијакоса није непознат тренеру клуба из Солуна Акису Манциосу, пошто је заједно са Беном био у Левадиакосу у сезони 2015/16. Међутим, како се сазнаје тренутна примања Бена у нашем клубу су знатно изнад платежних могућности солунског клуба и тај податак може бити велика препрека у реализацији овог трансфера.

Бен је у Црвену звезду стигао у јануару 2018. године и до сада је одиграо 107 утакмица и постигао 58 голова у свим такмичењима. Посебно су остала упечатљива она два гола у Салзбургу који су црвено-беле одвели у УЕФА Лигу шампиона.

Повезане вести

Leave a Comment