Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звездин осми тренинг на Кипру – Јачање такмичарског духа

Одрадили су фудбалери Црвене звезде веома успешно и осми по реду тренинг на припремама на Кипру, а други за данас.

После изузетно интензивног и напорног рада који је трајао више од сат и по времена јутрос, поподневни тренинг био је базиран на раду са лоптом. Засигурно је црвено-белима момцима од јутрошњег трчања и вежби много више пријао други тренинг са лоптом.

Првотимци нашег клуба отпочели су поподневни тренинг онако као то увек и раде, са кондиционим тренером истрчали су неколико кругова, а потом се упутили ка центру терена. Тамо их је сачекао Федерико Панонћини који им је задао вежбе које су радили у кругу. Након тога имали смо прилике да видимо и шеву, када су се наши момци поделили у две групе. Са обе групе је радио шеф стручног штаба Дејан Станковић, те тако ни овог пута нису изостали корисни савети.

Потом су наши фудбалери подељени у три екипе имали задатак да након шеве истрче деонице различитим интензитетом, али и да овог пута раде на скок игри прескачући препреке, а затим се поново врате у шеву. Преостали део тренинга био је у знаку игре на два гола. Играли су готово тридесет минута наши момци подељени у две екипе, бели против црвених, на скраћеном терену, уз присуство џокера. Ни овог пута није недостајало атрактивних потеза, као и борбености и жеље да се победи чак и на тренингу. Атмосфера је била феноменална, а могао се стећи утисак да се ради о званичној утакмици, при чему је такмичарски дух био врло изражен

Изабраници Дејана Станковића су се после два напорна тренинга која су одрадили данас упутили ка хотелу, где ће после вечере отићи на заслужени одмор. Већ сутра црвено-беле момке очекују два нова тренинга на којиме ће имати прилику да се докажу нашем стручном штабу.

 

The post Звездин осми тренинг на Кипру – Јачање такмичарског духа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment