Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„ghanaweb.com“: Војводина контактирала Боаћија

Занимљива вест нам стиже из Африке, конкретно из Гане, отаџбине доскорашњег фудбалера Црвене звезде Ричмонда Боаћија. Тамошњи портал „ghanaweb.com“ пише да је Војводина контактирала двадесетседмогодишњег центарфора.

Наводно, Новосађани су понудили Боаћију скромну плату од 250.000 евра, што је далеко испод услова које он очекује. Веза између новосадске “старе даме” и Африканца може да се нађе у Милану Косановићу, новом спортском директору Војводине и бившем Боаћијевом тренеру у Звезди. Подсетимо, варшавској Легији је недавно Боаћи наводно тражио 1.000.000 евра, што је новац који нема ни пољски клуб на располагању, а камоли Војводина.

Исти портал пише да су на Боаћијеву адресу стигле још две понуде са Блиског истока. Конкретно, од Ал-Џазире из Уједињених Арапских Емирата и Ал-Хилала из Саудијске Арабије. Није познато колику плату они нуде Боаћију, али сигурно да имају буџет да надјачају ривале из Европе.

Такође се наводи да су поједини тимови из Катара контактирали Боаћија, али да још увек нису понудили конкретне услове. Портал „maxbetsport.rs“ претходних дана је донео и информацију да је за нашег некадашњег фудбалера заинтересован и немачки Келн. „Јарчеви“ су наводно понудили Боаћију 500.000 евра што је такође далеко од очекивања фудбалера, а уз то екипа Келна мора да прода неке фудбалере пре евентуалног ангажовања Ричмонда Боаћија.

(извор/фото: maxbetsport.rs)

Повезане вести

Leave a Comment