Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Искусни дефанзивац у црвено-белом до јуна 2023.

Први део сезоне, а поготово наступи у групној фази Лиге Европе, показали су да је Немања Милуновић постао битан шраф у одбрани Црвене звезде. Подсетио је дефанзивац на партије из БАТЕ Борисова и “натерао” клуб да продужи сарадњу.

Преговори око уговора између две стране почели су пре више од месец дана, а сада преостаје да се утаначе ситнице. Како сазнаје „MaxBet sport“, спреман је уговор штоперу до јуна 2023. године. Актуелни истиче на лето, а параф на нови ће уследити до краја зимског прелазног рока.

Други штопер, по оценама, у групној фази Лиге Европе дошао је у жижу интересовања клубова из Русије, Турске и Уједињених Арапских Емирата, али црвено-бели хоће да се обезбеде останком Чачанина на стадиону “Рајко Митић”.
У првом делу сезоне Милуновић је у свим такмичењима одиграо 18 мечева постигао три поготка, а имао је и једну асистенцију за 1.445 минута проведених на терену.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-spremila-ugovor-defanzivcu-do-juna-2023-godine-258412/?fbclid=IwAR0KZiB0zQiWtkYfDJfTV3uVX3hqByYVHtFqng3fwaiNwOB4Vj0o3ERwaUE

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC јан 15, 2021 at 18:31

SAMO GLEDAS I CUDIS SE,PRODAJETE BENA ARISU ZA MILION EVRA,KO JE OVDE LUD,ZAR CE SRNIC I OVAJ BAKAJOKO DA ZAMENI BENA,NJIH DVOJICA ZAJEDNO NISU POSTIGLI NI CETVRTINU GOLOVA KOLIKO JE BEN POSTIGAO,OVAJ BAKAJOKO DAO CETRI GOLA O SRNICU JE SUVISNO PRICATI DA ZAMENI BENA,JESTE BORAC ALI ZA GOLOVE TESKO,KATAI IMA PROBLEMA,KANGA SE CUDNO PONASA,ISPADE DA MI NECEMO IMATI VEZNOG IGRACA KOJI CE DATI GOL,SEM IVANICA,NADAM SE DA OVO NIJE ISTINA

Reply

Leave a Comment