Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Дерби са Војводином одложен

Утакмица између Војводине и Црвене звезде која је требало да се одигра у суботу 11. фебруара одложена је због штедење али и могућих рестрикција струје. Нови датум када ће дерби првог кола домаће лиге бити на програму још увек није познат.

Црвено-бели никако да поново ускоче у базен. После паузе које је уследила због ЕП у Ајднховену, ледени талас који је ових дана погодио Србију онемогућио је изабрнике Дејана Савића да одиграју прву такмичарску утакмицу у 2012. години. Меч са Војводином је отказан.

– Управо смо добили информацију да су утакмице првог кола одложене. Штета, припремали смо се за овај меч- истиче млади стручњак.

Дејан Савић додаје да ће сусрет са Новосађанима за његову екипу бити меч сезоне.

– Имамо велике амбиције, желимо да испунимо циљеве које смо поставили. Војводина је велики конкурент и очекује нас дуел на „нож“. Сигуран сам да ће бити веома неизвесно и да ће детаљи решити питање победника.

Црвено-бели дуго нису имали такмичарски меч.

– Чињеница је да ова пауза утиче на нас. Одиграли смо неке спаринг утакмице са Барселонетом и репрезентацијом Македоније, али то није довољно. Тешко је одржати екипу у великом набоју без правих сусрета. Трудимо се да на тренинзима импровизујемо мечеве и тако одржимо позитивну атмосферу у екипи- завршио је наш тренер.

Повезане вести

1 comment

Severac феб 10, 2012 at 23:36

Sava, ti si nasa uzdanica!!!

Reply

Leave a Comment