Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Пети тренинг на Кипру – Пас, контрола, посед и завршница

Други данашњи тренинг, а укупно пети на Кипру почео је у 17 часова и 30 минута, по нешто хладнијем и ветровитијем времену у односу на претходне дане.

Уобичајно су стартовали црвено-бели истрчавањем кругова око терена, а потом се загревали уз помоћ фитнес лопте, препона и чувењима који помажу да се мишићи наших фудбалера спреме на напор који следи. Стручни штаб је за то време био више него вредан, па је постављао „манекене“. Снажни аплауз добили су фудбалери од наше струке када су дошли до центра игралишта, после чега је Станковић поделио играче у три групе.

Увежбавали су пас игре, контролу лопте и задржавање поседа, уз максимално четири додира „бубамаре“ по екипи. Инсистирао је Станковић све време на бржој и течнијој игри.

Уследила је и игра на два гола, а шеф стручног штаба нашег тима је овај део тренинга посветио тактици, са што мање прекидања игре, али опет, уз много савета. Потом је гол померен на шеснатестерац, а онда су се прикључиле и наше младе снаге, које су радиле одвојено под командом тренера Милојевића. Увежбавали су завршницу Станковић, Радуловић, Крстовић и Лазетић, а на гол-линији је стајао Ћопић, чиме се и завршио тренинг.

The post Пети тренинг на Кипру – Пас, контрола, посед и завршница appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment