Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Познати сви детаљи уговора. Чека се потврда Симонеа Едере

Жеља Црвене звезде подвучена црвеном бојом је Симоне Едера. Ипак, како „MaxBet sport“ сазнаје посао није још увек завршен, што не значи да неће да буде. Италијански фудбалер има још две-три понуде на столу и вага.

Црвена звезда је према Торину и фудбалеру била конкретна. Реч је о пакету по ком би Симоне Едера у Београд дошао на позајмицу у трајању од годину и по дана. Црвена звезда би му плаћала 400 хиљада евра годишње, плус бонусе за успехе. Јуна 2022. године би шампион Србије могао да откупи уговор Едере од Торина за не велике новце, али уз проценте од даље продаје, јер би се “биковима” то могло више исплатити, ако Црвена звезда пробуди таленат Симонеа Едере.

Његова вредност на тржишту је око 500 хиљада евра. Када се све сабере много већи новац Едера би могао да заради само током позајмице у Београду. Јер би за годину и по дана инкасирао 600 хиљада евра, а уз бонусе можда и до 800 хиљада евра, јер је титула на дохват руке, а потом иду и европске квалфикације.

Црвена звезда је своје рекла, чека се играч. Едера вага да ли се исплати доћи у Србију или је за његову каријеру боље да остане на “чизми”…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/stankovic-odlucio-edera-paket-po-kom-bi-italijan-trebalo-da-dodje-u-beograd-257804/

Повезане вести

1 comment

окнарб јан 13, 2021 at 16:02

Деки надамм се да види да нам је неопходан играч Маринових карактеристика.фалко би био топ појачање за нас .има добар ударац из прекида ,са дистанце,борбен као Фарћинели.Лако губимо лопту на средини терена и то је велики проблем.Одмах вби довео Драговуића ,а н е тамо у јуну.Имамо на почетку наставка лиге Србије тежак распоред и не треба ништа ризиковати

Reply

Leave a Comment