Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мркела: „Доласци зависе од одлазака“

Пред први тренинг у 2021. години, присутнима се обратио спортски директор нашег клуба Митар Мркела и истакао да циљеви и планови остају исти.

Желимо да освојимо четврту узастопну титулу и циљ нам је да се у двомечу са Миланом представимо у најбољем могућем светлу. Играмо против фаворита, али трудићемо се да им помрсимо рачуне, јер смо кроз историју то знали да радимо – почео је Мркела.

Осврнуо се наш спортски директор и на прво појачање за наш клуб у зимском прелазном року – Аксела Бакајока.

– Ради се о младом играчу, има 22 године и долази из Интера где је прошао све млађе категорије. Играо је и за јуниорске селекције Француске, и ради се о фудбалеру какав нам је потребан. Има изванредне атлетске способности са великим простором за напредак. Верујем да ће се добро уклопити у нашу средину и да ће му пријати што око себе има људе који су радили у Италији и Интеру, тако да се надам да ће му све то омогућити да се развије на прави начин.

Верује Мркела и у позитиван расплет ситуације са Секуом Саногом који је на позајмици у нашем клубу.

– Још увек чекамо расплет са клубом чији је званично играч. Веома је близу да се ситуација реализује у нашу корист и да он потпише уговор са Црвеном зведом.

Открио је и да Ричмонд Боаћи неће остати у Црвеној звезди, као и да постоје конкретне понуде за неколико наших фудбалера.

– Нећемо му понудити нови уговор. Захвални смо на свему што је урадио у Звезди. Имао је много заслуга за успехе које смо постигли претходних година, али је процена и са наше и са његове стране да је боље да каријеру наставимо у неком другом клубу. Имамо конкретне понуде за неке наше играче, тако да ћемо у наредним данима утврдити да ли су то понуде које нас задовољавају.

Такође, говорио је Мркела и о доласцима и о именима који су медијима повезују са нашим клубом.

Што се Душка Тошића тиче, њега знам из омладинских дана, још из ОФК Београда. Одличан фудбалер и човек и неко коме су врата Црвене звезде увек отворена. Обавили смо разговоре са њим, он је тренутно у иностранству и чекамо да се врати и изјасни. Марко Марин је такође фудбалер коме су врата Црвене звезде отворена. Оставио је одличан утисак на нас у сваком смислу, али његов долазак није реалан, јер има чврст уговор у свом клубу. Ипак, морам да истакнем још једном да нећемо нагомилавати играче и да долазак нових фудбалера зависи од одлазака – завршио је Мркела.

The post Мркела: Доласци зависе од одлазака appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC јан 10, 2021 at 15:24

MI CELU POLU SEZONU KUBURIMO SA BEKOVIMA,DESNOG BEKA NEMAMO DA ZNA DA CENTRIRA,LEVOG BEKA IMAMO KOJI MOZE SAT VREMENA DA IGRA,DOLASKOM TOSICA TO MOZE DA SE PROMENI POSTO ON MOZE NA LEVOG BEKA ALI AKO ODE DEGENEK OPET FALI JEDAN IGRAC,KATAI JE VELIKI PROBLEM,MI NEMAMO IGRACA DA GA ZAMENI,ON JE POLA ZVEZDE,MORATE DOVESTI ZAMENU ZA NJEGA,SPICEVI SA PAVKOVIM NA DRUGOM SPICU MALO RIZICNO,JESTE SE MALO VRATIO PRI KRAJU SEZONE ALI PITANJE KAKAV CE BITI,OVO DRUGO JE OK,SAMO MOLIM BOGA DA KATAI OZDRAVI,VIDEO SAM DA LAGANO TRCI NA TRENINGU DA CE BOG

Reply
Veteran Sever јан 10, 2021 at 18:05

Već sada unapred pričaju da Kataji neće igrati naredna 3 meseca!!!??? U čemu je problem? Direktori da odgovote, a ne da na zamlaćuju s nekim Italijanima koji godinu dana nisu odigrali 5 utakmica..

Reply

Leave a Comment