Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда у светском врху на Инстаграму

Наш клуб се налази на 46. месту у свету по интеракцији са навијачима на друштвеној мрежи Инстаграм, за 2020. годину.

Интеракција између клуба и навијача представља основу доброг и здравог односа, а Црвена звезда је и у том сегменту успела да се нађе међу 50 најбољих клубова на свету и још једном покаже величину. Познато је колико су наши навијачи лојални клубу и са коликом пажњом прате све објаве на Инстаграму, али и на осталим друштвеним мрежама. Управо о томе говори и податак, у ком је Црвена звезда на 46. месту на свету по интеракцији са навијачима.

Црвена звезда је током 2020. године имала укупно 34 милиона интеракција у коју се убрајају лајкови, шерови, коментари, и све оно што је изводљиво да се уради на Инстаграму како би клуб добио повратну информацију од стране навијача. Међу првих 50 екипа, ниједна није са Балкана, што опет говори о величини нашег клуба и о армији навијача који су уз црвено-беле на сваком кораку.

Звезда је на листи иза себе оставила клубове попут Вулверхемптона, Роме, Крузеира, Интернационала…Као лидери у овом сегменту, налазе се: Барселона (1.26 милијарди), Манчестер Јунајтед (1.12 милијарди), Ливерпул (1.09 милијарди), Реал (793 милиона) и Јувентус (641 милион), ипак у обзир треба узети број пратилаца које ови клубови имају на Инстаграму.

Наш клуб тренутно има 434 хиљаде пратилаца на Инстаграму, а верујемо да ће та бројка експоненцијално расти, као и до сада.

The post Звезда у светском врху на Инстаграму appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment