Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Играчи обавили тестирања

Фудбалери Црвене звезде су данас обавили специјалистичке лекарске прегледе у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије, а шеф стручног штаба Дејан Станковић ће сутра у 11 часова извршити прозивку.

Имали су фудбалери Црвене звезде три недеље да се одморе, проведу празнике са ближињима и „напуне батерије“ за све изазове који их очекују на пролеће, а судећи по осмесима и добром расположењу, изабраници Дејана Станковића су и више него спремни да бележе нове победе. Ужелели су се наши играчи једни других, а резултати које су остварили на тестирањима су били веома добри, те је утисак да су се придржавали свих договора које су имали са стручним штабом током паузе. Обилазили су редом лекарске ординације и демонстрирали завидну психо-физичку кондицију и према свим параметрима показали да су спремни за сутрашњу прозивку коју ће Дејан Станковић извршити сутра у 11 часова.

Већ у понедељак, 11. јануара, фудбалери нашег тима одлазе на Кипар, где би требали да одиграју једну пријатељску утакмицу. Тамо ће се задржати седам дана, а онда следи повратак у Београд и пут у Турску 20. јануара, где ће изабраници Дејана Станковића одиграти четири контролне утакмице, а противници су: Сласк (22. јануар), Уфа (25. јануар), Марибор (28. јануар) и Шахјор (31. јануар).

По повратку из Турске, фудбалери Црвене звезде ће тренирати у Београду, а прва утакмица која их очекује је гостовање Новом Пазару у оквиру 20. кола Суперлиге. Наш клуб има девет бодова предности у односу на првог пратиоца у Суперлиги, чека нас двомеч са Миланом у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе, а у трци смо и за освајање Купа Србије.

The post Играчи обавили тестирања appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Delije Sever Ns јан 10, 2021 at 13:53

Za Tijana…Braćala opusti se i uživaj i ostavi čaršijske priče po strani.Zvezda je dugovala i dugovaće i svi će oni se naplatiti i otići punih džepova iz Zvezde,nikom nije ostala dužna nit će ostati,zato samo opušteno Zvezda je iznad svih i nikad neće zavisti ni od koga pa makar to bili Katai,Ben,Borjan,Pavkov…

Reply
окнарб јан 10, 2021 at 13:25

Људи моји ако се Катаи не опорави до утакммице с Миланом(дај Боже да што спремнији буде). Очајан ће опет бити прелазни рок,фалко би био добро појачање ,али немамо пара.Нама би требао класичан играч средине терена и пробојно крило ,а растати се са Симићем,Спиродобновићем ,Гобељом,Вукановићем и Павковим.Радоју би довео за одбрану ма колико коштао.Немамо играча који може изњети без панике у Европи лопту с наше половине теренА,па се стално враћа лопта Борјану

Reply
Veteran Sever јан 10, 2021 at 18:14

Danas objavljeno da Kataji nece igrati do kraja marta!!!! Ja na svim vestima uporno pitam: jel to Kataji slomio kičmu, ili nogu na dva mesta? Otkud unapred prognoza da Kataji neće igrati naredna tri meseca??? Šta se događa sa njim i oko njega? To je pitanje, a ne bkebetanja o dolascim Tošića, Kolarova i sličnih od 40 godina!

Reply
Tijano јан 10, 2021 at 12:50

Sta se zapravo događa sa Katajiem??? Ali istinito!!! Sta zamenjuju teze pricajuci o nekakvim Italijanima, Kolarovim, Tošićem…a o najboljem igraču se ćuti. Po gradu se priča svašta! Daj da se kaže od čega je bolestan- povređen Kataji? Jel ide na pripreme? Jel ce igrati protiv Milana? Jel ce igrati ovog proleća? Jel mu se mozda duguju pare, pa on neće da igra? Njegova supruga, Tea, svašta priča po kafićima u Bloku A(gde stanuje porodica Kataji)…o nekakvom dugu od 130.000 e koji Zvezda ima prema Katajiu(navodno 80.000 još od 2016.)…itd…itd…Direktor Terzic da odgovori o tome, a ne da priziva 3 godine Kolarova, Ivanovića i ostale koji naravno NIKAD neće doći.

Reply

Leave a Comment