Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеСаопштења

Саопштење КК Црвена звезда мтс

КК Црвена звезда мтс у циљу спречавања било каквих даљих спекулација и сензационализма, обавештава јавност да је утакмици 18.кола Евролиге са Фенрбахчеом присуствовало тачно 183 људи.

У ту бројку „гледалаца“ спадају чланови управе КК Црвена звезда: Скупштине, председништва, Управног одбора ,чланови комисија и чланови спонзорског пула клуба.

КК Црвена звезда мтс подсећа да је капацитет хале „Александар Николић“ 8000 места, а простом рачуницом на број присутних долазимо до „испуњености“ капацитета од 2,29 посто?

У складу са свим мерама заштите од Ковид-19, као и пред сваку утакмицу, свакоме ко је улазио у халу по списку, мерена је температура, и вршена је дезинфекција руку и ногу . Сви присутни су поседовали маске, или су им додељиване на уласку у дворану.

Коначно, поједине слике уз злонамерне коментаре који покушавају да искористе „случај“ кога нема у некакве политичке сврхе, нека „ките“ своје профиле тим сликама и престану да праве случајеве тамо где их нема.

КК Црвена звезда мтс неће се више оглашавати овим поводом, и као и до сада строго ће се придржавати свих протокола у организацији евролигашких утакмица, а у складу са мерама Републике Србије.

КК Црвена звезда користи ову прилику да још једном у име свих: управе клуба, тренера и стручног штаба, играча и запослених честита Божићне празнике!

Мир Божији – Христос се роди!

КК Црвена звезда мтс

The post Саопштење КК Црвена звезда мтс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

MILOS RANKOVIC јан 8, 2021 at 21:50

IMATE VI DOSTA TOGA DA OBJASNITE,HOL SE OPORAVLJA OD POVREDE PREPONA ZA KOJU DESET DANA VISE NEGO DOVOLJNO,LOJD NECE IGRATI DO 22 JANUARA,PRVO ODAKLE NJEMU KORONA,DRUGO IVANIC,KANGA IMALI SU KORONU I POSLE 18 DANA IGRALI PO 60 MINUTA UTAKMICU,LOJD MESEC DANA,NOKO SEDI NA KRAJU KLUPE MASE PESKIROM,NAMO SAMO BRE STRANI IGRACI POVREDJENI PO DVA MESECA KO DA SU IGRALI BEZ PREDAHA GODINAMA,TOTALNO NESPREMLJENA EKIPA,POGOTOVO STRANCI,SAD SE VIDI STA SU RADILI TRENERI U ZVEZDI KADA RADANOVU NISU DALI DA IGRA,KO JE NAJGORI IGRAC PO IDEKSU U OVOJ PRODANOJ LIGI,NAS KAPITEN,PROSEK MINUS DEVET,BRUKA I SRAMOTA,RADONJI VERUJEM ALI SA OVIM AMERIMA TESKO,I ZA KRAJ ZA STA MI GINEMO U OVOJ ABA LIGI DA BI IGRALI EVRO LIGU,TA EVRO LIGU DAJE A LICENCU ASVELU NA DESET GODINA,BRUKA I SRAMOTA,NEMAJU DVORANU SA 15 HILJADA MESTA,NEMAJU BUZDET,IMAJU PARKERA I SAD SU ONI BOLJI OD ZVEZDE,KO CE BRE U EVROPI DA GLEDA ASVEL,ZVEZDU MAKAR GLEDAJU ZBOG NAVIJACA AKO NISTA DRUGO,SRAMNA LIGA I DA CE BOG DA PROPADNE STO PRE,SAD MI TREBA DA DOVEDEMO STOJAKOVICA ZA PREDSEDNIKA I DOBICEMO A LICENCU,S…M SE NA VASU A LICENCU

Reply
Zveki јан 10, 2021 at 00:14

Pa, onda brate u fuziju sa KK Zemljoradnik iz Kosovske Mitrovice pa da igramo u Ligi Cara Lazara. To je rešenje. U KLS prosek gledalaca nam je 163 gledaoca…a hajde onda u jos neku goru ligu. Niko nas ne bije da igramo Evroligu…ako nam se se ne svidjaju uslovi – ne treba ni da igramo. Ima ko hoće. A mi da se bacimo na igranje u nekoj radničko sportskoj ligi, jer oni koji ne igraju Evrokup i Evroligu, nece niko da sponzoriše i mozemo u fabricku amatersku ligu.

Reply
Tijano јан 10, 2021 at 00:51

Kolega Zveki, mislim da si pogresno shvatio Miloša…a drugo je Miloš u pravu: kako se ovaj Hol povređuje na svakih 8 dana, kako se Lojd leči od tzv „kućne korone“(najlakši oblik – nemas nikakve tegobe, ali si pozitivan i od terapije jedino imas antibiotike i vitamin D da piješ) 35 dana, ili ovaj Noko kao da je došao iz gipsanog korita u kome je bio tri godine – trenira vec 20 dana, a ne moze koš da pogodi ni sa pola metra!!!?? Da li to znači da su stranci totalno nepripremljeni, ili je zapelo u platama i onda se po običaju neki stranci odmah povrede i nikako da se oporave…dok ne stigne SMS iz banke da imaju „izvestan“ priliv novca na račun. Itd, itd…

Reply

Leave a Comment