Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Туфегџић: „Волео бих да се вратим у Звезду и остварим сан“

Порекло из славног краја донекле и оправдава његову борбеност, упорност на стази ка успеху. Прошао је Лазар Туфегџић омладинску школу Црвене звезде, носио капитенску траку јуниорског тима, али више од пријатељских утакмица за вољени клуб није одиграо. Одлучио се да заобилазним путем дође до остварења свога сна, па је тако стигао и на север Бачке.

Кренуо је из Мионице где је са непуних седам година начинио прве фудбалске кораке. Прешао је у Раднички из Ваљева, где су га на једном од турнира запазили скаути Црвене звезде. Играма, головима и асистенцијама у Спартаку скренуо је пажњу фудбалске јавности у Србији, али и шире. Можда је управо дошао тренутак да досања сан и заигра за први тим вољеног клуба.

Лазар Туфегџић и Његош Петровић

– „Импонује интересовање клуба који носим у срцу, али Звезда има своје планове и од тога зависи како ће се ствари одвијати. Има и понуда из иностранства, видећу шта је најбоље за наставак моје каријере. Причаћу са породицом, менаџером и људима из клуба. Волео бих да се вратим у Црвену звезду и остварим сан, али требају све коцкице да се сложе. Ако се то не буде десило сада, верујем да хоће једног дана…“ – казао је Туфегџић.

(извор: zurnal.rs)

Повезане вести

1 comment

Марко командант јан 8, 2021 at 18:31

Циркус! Преносите овакве будалаштине, коме овај треба Ц.звезди сигурно не!
Нови лоповски дил са Спартаком из Суботице Терзић- Симовић, преко неке менаџерске јајаре?!

Reply

Leave a Comment