Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лојд неизвестан за дуел са Фенербахчеом

Никако да Црвена звезда мтс комплетира редове. Нове проблеме тим са Малог Калемегдана имаће и на утакмици са Фенербахчеом, у 18. колу Евролиге.

Највећа брига црвено-белих је да ли ће Џордан Лојд, најбољи кошаркаш црвено-белих ове сезоне, моћи да заигра против великана из Истанбула. Подсетимо, Американац се опоравио од коронавируса и био је негативан на последњем тесту који је радио.

Да би могао да заигра, Лојд мора да има два узастопна негативна теста. Зато га ново тестирање очекује током данашњег дана. Уколико и ту буде негативан на коронавирус, моћи ће да се прикључи екипи.

Међутим, питање је да ли ће да буде спреман за меч са Фенербахчеом и хоће ли га тренер Дејан Радоњић уопште уврстити у екипу чак и у случају да тест то дозволи. Лојд није тренирао две недеље и потребно му је време да се врати у форму. Ризично је гурнути га одмах у “ватру”.

Последњи меч који је Лојд одиграо био је 18. децембра против Валенсије (76:73). Утврђено је да амерички бек има коронавирус уочи меча са Цедевита Олимпијом у АБА лиги, после чега је пропустио сусрете са Зенитом, Игокеом, Панатинаикосом и Задром. Меч Црвене звезде и Фенербахчеа на програму је у четвртак од 19 часова, у хали “Александар Николић”.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/nastavljaju-se-problemi-zvezde-i-za-fenerbahce-256486/?fbclid=IwAR3_qWvgath7dkfwJEAzIga3YxO1VhMik5iETkF0a68P_p4FseAWAUxIiGE

Повезане вести

Leave a Comment