Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лојд ускоро поново на паркету

Претпоследњег дана 2020. године кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су у дворани „Александар Николић“ екипу грчког Панатинаикоса остваривши шести тријумф у првој фази елитног кошаркашког такмичења. Без обзира што тренер Дејан Радоњић на свом новом евролигашком дебију на клупи нашег клуба није могао да рачуна на неколицину играча, момци у црвено-белим дресевима великим залагањем и борбеношћу остварили су тријумф који ће свима у клубу много значити у наредном периоду.

Првог дана Нове 2021. године за све Звездаше стигла је лепа вест. Наиме, најбољи играч нашег клуба у досадашњем току сезоне Џордан Лојд тестиран је на вирус COVID-19 и тест је показао негативан налаз, што значи да се Лојд након „принудног одмора“ враћа устаљеним обавезама. Лојд сигурно неће бити део тима у сусрету регионалне АБА лиге против екипе Задра која се игра данас у београдском храму кошарке, али је извесно да ће своје место заузети већ 7. јануара када Црвена звезда у 18. колу Евролиге дочекује екипу истанбулског Фенербахчеа.

Такође се очекује да ће ускоро и новопридошли центар Лендри Нноко забележити прве минуте у црвено-белом дресу чиме ће и тренеру Радоњићу бити знатно лакше у спровођењу свих замисли које ће екипу вратити на пут очекиваних успеха.

Повезане вести

Leave a Comment