Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Најновије Остало Џудо

Андреа Стојадинов, Немања и Љубиша Мајдов лауреати ССАБ

Спортски савез Београда изабрао је најбоље за годину на измаку. Лауреати за најсупешније спортисте у 2020. години понели су чланови нашег трофејног џудо клуба. Андреа Стојадинов, Немања Мајдов и његов тренер и орац Љубиша Мајдов и они су по извору ССАБ најбољи спортисти престонице.

Спортски савез Београда је ове године, због пандемије вируса Ковид-19, доделу годишњих признања одржао у својим просторијама у складу са епидемиолошким мерама које су прописане од стране надлежних државних органа.

Председник Спортског савеза Београда Драган Томашевић истакао је да је 2020. година упркос пандемији, изузетно успешна за ССАБ.

– Упркос великим изазовима и проблемима које је изазвала епидемија корона вируса, ова година је била веома успешна за Спортски савез Београда. Српски спорт, а посебно спорт у Београду је опстао. Није било лако, али успели смо да превазиђемо све то. Ову годину завршавамо доделом престижних признања и желимо да овој манифестацији и наградама дамо још већу вредност у годинама које су пред нама.

The post Андреа Стојадинов, Немања и Љубиша Мајдов лауреати ССАБ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x