Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Гобељић добио „зелено светло“ да напусти Звезду

Црвена звезда планира да „скрати“ играчки кадар током зиме и познато је већ којих пет фудбалера су на излазним вратима, а њима се сада придружује и Марко Гобељић.

Десни бек Црвене звезде има „зелено светло“ клуба да промени средину током зиме, а све након бледе јесени током које је изгубио место стартера. Повреде и слабија форма избациле су га из ритма, па је предност тако добио Милан Гајић.

Због тога је идеја руководства Црвене звезде да Гобељићу дозволи одлазак већ на зиму, чак иако на тржишту нема довољно добрих „домаћих“ решења на месту десног бека.

Очекује се да током пролећа Дејан Станковић све више користи формацију 3-4-2-1, па би се тако за место на десном боку поред Гајића бориле још новајлије Славољуб Срнић и Аксел Бакајоко, док се тражи и решење на месту левог бека на ком Гобељић може повремено да одговори.

Гобељић је био једно од прво појачања у ери Владана Милојевића и учествовао је у три везане титуле, а до сада је одиграо 129 мечева и забележо девет голова и 17 асистенција.

За сада нема информација о томе где би могао да настави каријеру.

(извор: mondo.rs)

Повезане вести

4 comments

Delije Sever Ns дец 28, 2020 at 22:29

Davnih dana sam rekao da su pojedini igrači dostigli maksimum u Zvezdi.Zvezdi je potrebna sveža krv.Normalno je da dođe do zasićenja,do vrhunca i onda je normalno da igrač tapka u mestu.Mnogi su igrači zadužili Zvezdu,odigrali životne utakmice dostigli vrh i sad je pravo vreme da se ti igrači naplate i da Zvezda dovede svežu krv.Međunjima je i fenomenalni Gobelja,sad je pravo vreme da ode i da naplati se.Gobelja care hvala ti na svemu,setimo se Psž,Kelna,Arsenala da si davao 100% na svakoj tekmi a takve igrače Sever voli i ceni.Brate Gobelja,sve rupe si popunjavao u timu…Od oba beka,od štopera,veznog
krila i špica pa ti si čovek za sve bio.Hvala ti na svemu i uvek ćeš biti deo Severa.Samo budaletina i monstrum od čoveka može da piše protiv tebe a ti si davao celog sebe i kad si primao blokade samo da bi zakrpio sve rupe u timu i da bi izdrašao utakmicu.Care,legendo…normalno je da si se zasitio a zapamtite njega niko netera već ako stigne zadovoljavajuća ponuda Zvezda će te pustiti.Još jednom hvala ti na svemu i svako dobro u daljoj karijeri uz dobar ugovor da se obezbediš za života.Legendo uvek ćeš imati mesta na Severu…Veliko hvala jos jednom.

Reply
VLADIMIR дец 28, 2020 at 14:16

borben igrac,nazalost jako skromnog fudbalskog znanja,80 ih ne bi prosao ni probu u Zvezdi a kamoli da odigra nekoliko vezanih sezona…u svakom slucaju sve najbolje u zivotu i karijeri

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 28, 2020 at 13:21

samo idi i ne vraćaj se..sve najbolje

Reply
Stefan i Hugo дец 28, 2020 at 12:07

Остани Гобеља… Треба нам Гардиста. И пргав играч.

Reply

Leave a Comment