Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеРегионална лига

Звездина брука одјекнула и у Литванији

Катастрофа Црвене звезде у Лакташима и убедљив пораз од Игокее (85:65) дефинитивно је главна кошаркашка тема у региону. Међутим, о бламажи наших кошаркаша писало се широм континента.

О огромном изненађењу у 12. колу АБА лиге очекивано пишу сви медији на територији бивше Југославије, али због реномеа црвено-белих у Европи, извештај утакмице су екстремно брзо преузели и други европски медији.

Од специјализованих кошаркашких портала попут „Eurohoops“-а је то и било очекивано, Грци увек прате резултате евролигаша на домаћој сцени. Међутим, занимљиво је да су о великом успеху Игокее писали и Литванци.

Под насловом “Дејан Радоњић већ зажалио због повратка, очајна Црвена звезда претрпела дебакл”, портал „KrepSinis“ преноси своје виђење утакмице у Републици Српској.

Нема шта, ово је један веома тежак период за клуб са Малог Калемегдана. Смена тренера Саше Обрадовића није изазвала реакцију екипе каква се очекивала, тако да ће црвено-бели морати добро да размисле како ће даље да наставе сезону. Нема времена за одмор, Београђане већ у среду очекује меч са Панатинаикосом у Евролиги.


(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/o-zvezdinom-debaklu-bruji-region-ali-i-litvanija-255084/?fbclid=IwAR31jyHmYRIp4cqUGP9DDLUEiTiM1ISQqVfVQEUSHf1xqRjMQAe9RGuMR4k

Повезане вести

1 comment

nele дец 28, 2020 at 13:16

A sta nas briga sta drugi pricaju, zasto ne mozemo da gledamo svoja posla?! Ovo je pitanje i za moderatore ovog sajta! Trenutno imamo i previse svojih problema tako da ne bi trebali gubiti vreme „gledanjem preko plota“!

Reply

Leave a Comment