Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

„MaxBet sport“: Звездина жеља момак пројектован за НБА

Саша Обрадовић није више тренер Црвене звезде, а на место успеха вратио се човек који је са црвено-белима освојио девет трофеја и играо Топ 8 Евролиге – Дејан Радоњић.

Црвена звезда у исто време реконструише и тим. На позицију плејмејкера стигао је Кино Колом, док ће центарску линију да појача Лендри Нноко. Камерунац који је још летос потписао уговор са тимом са Малог Калемегдана, али је због проблема са срцем паузирао. Лендри Ноко је потписао нови уговор, али је питање за колико ће да буде спреман да одговори на задатке ново-старог тренера Дејана Радоњића.

Како „MaxBet sport“ незванично сазнаје, прича се да је велика жеља Црвене звезде млади центар Меге – Филип Петрушев. Реч је о суперталентованом центру који има тек 20 година и ком се предвиђа НБА каријера. Петрушев (211 цм) је ове сезоне у АБА лиги у просеку бележио 23,3 поена уз 8,2 скоков и 1,2 блокаде. Млади центар је четири пута ове сезоне у регионалном такмичењу “уписао” дабл-дабл учинак.

Наравно, око целог посла се питају Мега под чијим је уговором Филип Петрушев и његов агент Мишко Ражнатовић (први човек Меге). Циљ младог аса је да се већ наредног лета или 2022. године нађе на НБА драфту, а свакако да би му искуство играња полусезоне или сезоне и по у Евролиги додатно помогао.

Звезди су потребни високи играчи, већ се писало о одласку Емануела Терија, па Дејану Радоњићу на располагању остају Огњен Кузмић (не блиста ове сезоне), Лендри Нноко (још увек није спреман за максималне напоре) и Џони О’Брајант који покрива позицију “четворке” и “петице”. Нема сумње да би најталентованији српски центар добродошао Дејану Радоњићу у нападу на АБА лигу, али и трасирању пута црвено-белих ка горњем делу табеле у Евролиги где је такмичење стигло тек до средине.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezdina-zelja-momak-projektovan-za-nba-jedan-covek-se-pita-254749/?fbclid=IwAR2Y1U3Xkdd0n71-upyXC9lSRb9aD1gMwXdF_9kZ4nyuGIabqGbf0ojB9fI

Повезане вести

5 comments

dusan дец 27, 2020 at 13:19

ako je ovo tacno, a dace bog da jeste, onda je neko ozbiljan umesao prste i to sa dobrom namerom. nema nikakvog razloga da misko daje bitadzea buducnosti, a da petrusev igra u megi.

Reply
Veteran Sever дец 27, 2020 at 03:03

Momak je veći talenat i kompletniji košarkaš od Divca u tim godinama. Divca smo izgubili, ako se to desi i sa Petruševom – onda smo stvatno amateri. Od Krešimira Ćosića ovaj region nije imao ovakvog centra.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 26, 2020 at 16:58

NIKAKO NE DOVODI OVOG PETRUŠEVA ..IZJAVIO DA JE OD MALENA VELIKI GROBAR

Reply
Dragan дец 27, 2020 at 02:56

Pa i Saša Đorđević i Paspalj bili od malena Zvezdaši, pa doneli Groblju 15 trofeja.

Reply
dusan дец 27, 2020 at 13:18

odmori se malo. smanji ta slova. ne vici. trosis mnogo energije. ovo je preozbiljan kosarkas

Reply

Leave a Comment