Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Холандски нападач понуђен Звезди

Током предстојећег зимског прелазног рока Црвена звезда ће највероватније остати без два нападача. Ричмонд Боаћи и Милан Павков могли би да промене средину, па би тренер Дејан Станковић на пролеће могао да рачуна само на Дијега Фалћинелија, младог Црногорца Николу Крстовића и изданка Звездине фудбалске школе Марка Лазетића који је недавно и забележио прве сениорске минуте у црвено-белом дресу. Самим тим јасно је да ће спортски сектор нашег клуба морати да пронађе барем још једну алтернативу која ће појачати конкуренцију у самом шпицу напада.

Како преноси „MaxBet sport“ нашем клубу је понуђен нападач бугарског Левског из Софије Најџел Роберта. Екипу из Софије са клупе предводи некадаши трофејни тренер Црвене звезде Славиша Стојановић који је у суперлативима говорио о квалитетима двадесетдвогодишњег Холанђанина.

Нападач који је прошао све млађе репрезентативне селекције Холандије недавно је био и на прагу загребачког Динама, али до договора није дошло. Међутим, како се незванично сазнаје за егове услуге заинтересован је и Партизан па се може догодити да Роберта буде и звезда зимског прелазног рока у Србији.

Најџел Роберта рођен је 13. фебруара 1998. године у холандском Влардигену. Фудбалски је проходао у екипи ЕБОХ из Додрехта, а затим прелази у ротердамски Фејенорд у којем је започео и професионалну каријеру. Од 2017. до 2019. био је члан Камбура, а затим се сели у престоницу Бугарске и облачи дрес Левског за који је на 31 утакмици био стрелац 13 погодака.

Иако је прошао све млађе националне селекције Холандије, Роберта је од 2019. године сениорски репрезентативац Курасаа, острвске државе у Карипском мору.

Остаје нам да сачекамо и видимо да ли ће доћи до реализације овог трансфера, а извесно је да ће током зиме Роберта сигурно напустити Софију.

Повезане вести

Leave a Comment