Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Тери на излазним вратима

Звезда је довела и петог играча у доселекцији. Односно, вратила је прво појачање од летос. На Мали Калемегдан се вратио Лендри Нноко. После лечења у Америци отклоњени су срчани проблеми па није било препреке да овај центар потпише уговор са црвено-белима.

Његов долазак неминовно води ка одласку неког од високи играча. Зна се и ко је вишак… Како „MaxBet sport“ сазнаје, више се не рачуна на Емануела Терија. Питање је, међутим, када ће да дође до званичног прекида сарадње.

Споразумни раскид уговора биће потписан кад Тери пронађе нови клуб. До тада ће да буде на списку чете тренера Саше Обрадовића. Ипак, ова “пат позиција” не би требало дуго да траје.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/jos-malo-i-gotovo-zna-se-koji-je-igrac-visak-u-zvezdi-odlazi-cim-nadje-klub-254195/?fbclid=IwAR1kD3PaZIsCwykXDIlfW6pvCNvtxohenKco3rftnKduF_LBRzMrTVCB8gE

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE дец 23, 2020 at 21:30

gde su oni sto me pljuvali kad sam rekao da je tery samo skakavac..prvo se vidi po pogledu da duva vutra i da ne zna gde si nalazi..dobro nije nama davao koševe onako zaludjen

Reply
Dragan дец 25, 2020 at 12:22

Propast je krenula od kako je došla ona bitanga Brajant…A Teri je klasičan Indijanac koji je zalutao kod nas.

Reply

Leave a Comment