Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Нноко потписао

КК Црвена звезда мтс од данас је јача за новог кошаркаша. Лендри Нноко стигао је у Београд, обавио лекарске прегледе и ставио потпис на уговор са црвено-белим кошаркашким клубом.

Довођење Камерунца који има искуство играња у Евролиги јер је био члан берлинске Албе, црвено-бели би коначно требало да реше пик енд рол, што је бољка овог тима од првог дана. Односно, од дана када је због проблема са срцем Ноко морао да споразумно раскине уговор са Звездом, који је потписао 29. јуна ове године.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE дец 23, 2020 at 21:31

kakvo je ovo mazanje očiju..potpisali ga otpustili ga pa opet potpisali..nama treba pley ..ovaj debeljko penzos sto dosao je rekreativac..nama treba i šuter..ma nama treba sve..a ovan ima prosek 6 koša..i sad kao sa njim ima da kidamo i tih 6 kosa

Reply
Dragan дец 25, 2020 at 12:28

I ovaj nije igrao košarku 8 meseci…kao i Kolomo, kao i Ročesti… Roč barem nije bio povređen, sunčao se na plaži i igrao odbojku na pesku… Sad sa Nokom i Kolomom kreća ona igranka: izlaze iz povrede i bolesti, treba im vremena, moramo da ih čekamo…bla, bla… slično i sa Holom će biti…Imaće Radonja puno problema…neka mu je Bog na pomoći.

Reply
Никола дец 23, 2020 at 19:02

Хвала Богу, спашавај нас брате под кошем! Срећно у црвено белом дресу!

Reply

Leave a Comment