Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Обрадовић: „Стидим се после ове утакмице“

Кошаркаши Црвене звезде мтс доживели су тежак пораз у Сант Петербургу од екипе Зенита, а незадовољство после меча није могао да сакрије тренер Саша Обрадовић:

– „Стидим се после ове утакмице. Зенит нас је надиграо, а наша реакција није била добра. Борили су се, а ми нисмо знали да им одговоримо. Можда смо показали крви у другој деоници, али је то било недовољно“ – рекао је Саша Обрадовић.

На питање шта је рекао играчима у свлачионици, тренер Црвене звезде није желео да одговори.

– „Оно што сам рекао играчима у свлачионици није нешто што би требало да занима медије“ – рекао је Обрадовић.

Црвена звезда после 16 одиграних кола има пет победа и 11 пораза. Навијачи су се надали да би Црвена звезда могла да се бори за Топ8 фазу Евролиге, а за сада је то само сан.

Повезане вести

7 comments

MILOS RANKOVIC дец 23, 2020 at 13:11

E VETERAN BRAVO ZA KOMENTAR,ALI NEMA TAJ STIDA I SRAMA,NECE TAJ PODNETI OTKAZ NIKAD,COVICA BOLI UVO GLEDA DA IZVUCE FMP DA NEISPADNE,OVAKVO PONASANJE JEDNOG TRENERA POKAZUJE DA NEMA POJMA O KOSARCI KAO TRENER,SVE OVE IGRACE ON JE DOVEO,ZVEZDA NIKAD NIJE IMALA OVOLIKI BUDZET,EJ TI DAS TERIJU UGOVOR NA DVE GODINE,KUZMICU ISTO,U EVRO LIGI NAJGORI SMO PO BROJU ANSISTENCIJA,SUTU ZA DVA POENA

Reply
Veteran Sever дец 23, 2020 at 12:06

Ma, zakuni se brate Sale…a nije te sramota da šamaraš Zvezdinu kasu za 360.000 e, a rad i rezultati nikakvi. Ovakve rezultate bi imali i Alimpije i Uvalin…ali sa godisnjom platom od 60.000 e. Otac, koji je bio 11 godina u Upravi KK. CRVENA ZVEZDA i 13 god u Skupštini SD Crvena Zvezda ti se u grobu prevrće kako si nekorektan i bezobrazan prema SVOM klubu.

Reply
Bari 1991 дец 23, 2020 at 09:17

Ima li taj Obradović,ijedan argument da i dalje bude trener Zvezde nakon toliko šokova!?To pitanje mu treba postaviti na prvoj presici,a koja bi trebala i da mu bude zadnja kao trenera!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 22, 2020 at 22:50

A KOJI JE PUT PO REDU DA SE STIDIŠ..PA MI SE STIDIMO VEĆ DVA MESECA POSTALI SMO CRVENI SEMAFOR..AJ DRUZE BUDI COVEK PA PODNESI OSTAVKU I KAZI DA NEMAMO 2 KRŠTENA IGRAČA..BUDI GOSPODIN MOLIM TE

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 22, 2020 at 22:47

GUBI SE IZ ZVEZDE RETARDU

Reply
ivan niksic дец 22, 2020 at 22:13

Da se stidis, imalo, vec bi otisao iz Zvezde u vidu magle i za nas navijace, ruznog sna! Obradovicu, SRAM TE I STID BILO! Ovo je tvoja sramota, tvoj poraz, tvoja igra, tvoja taktika, tvoj rad, slika i prilika i pecat tebe kao trenera, prosto receno – nula prekrizena! A za sobom da ide i tvoj mentor mr.dr.prim.doc, mr-all-know Covic koji se ne skida sa raznih TV stanica, gdje prica o svemu i svacemu pa valjda nema vremena za Zvezdu, sem kad su pare u pitanju! Kako vas bre vise nije sramota, imate li stida i srama? Mrs bre iz Zvezde, stetocine jedne!!! Delije, gdje ste, na sto ovo bre lici, mozete li mirno sve ovo vise da gledate, dokle? ,Idemo dalje!’

Reply
Србин са Космета дец 23, 2020 at 13:08

Написах јуче,нису објавили.
Нас старије ће срце да дрмне,ово је очај.У реду,изгубиш,али да немаш ни трун жеље да играш и да се бориш?
Не оставка,него ОТКАЗ,како би се мало тргла екипа!

Reply

Leave a Comment