Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Девојке без бодова у Старој Пазови

Одбојкашице Црвене звезде су у утакмици деветог кола Суперлиге Србије, одиграној у Старој Пазови, изгубиле од екипе Јединства резултатом 3:0 (31:29, 25:18, 25:16).

Меч у Старој Пазови је донео много узбуђења и преокрета у првом сету. Одбојкашице Црвене звезде су биле у сталном вођству до половине сета, да би затим Пазовчанке ухватиле прикључак и учиниле овај сет неизвесним. У завршници, наше девојке нису искористиле чак шест меч лопти. Упорност и дисциплина у игри ирачица Јединства се на крају исплатила. Последњих пет поена из напада је својој екипи донела Исидора Коцкаревић и Јединство је после велике борбе добило овај сет са 31:29.

Овакав расплет у првом сету је домаћим играчицама улио додатно самопоуздање па су убрзо повеле са 5:0. Наше девојке нису успевале да се опораве после оваквог старта и предност домаћих се само увећавала. Покушао је Владисављев са увођењем Таре Таубнер и Јоване Симић, али ни то није довело до резултатског преокрета.

Трећи сет је мање више био реприза другог. Овога пута је стартни коректор била Тара Таубнер, а на 10:6 је уместо Милице Тасић ушла Невена Сајић. Наше девојке нису успевале да пронађу решење за игру Јединства, поготово за њихов напад, и на крају су сва три бода остала у Старој Пазови.

Најефикаснија играчица Црвене звезде је била Тара Таубнер са 10 поена, док су у тиму Јединства по 15 поена имале Исидора Коцкаревић и Вања Савић.

ЈЕДИНСТВО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:0 (31:29, 25:18, 25:16)

Стара Пазова, дворана: Хала спортова. Судије: Роберт Леко и Марио Пеић.

ЈЕДИНСТВО: Осмајић М. 1, Медвед М. (Либеро), Коцкаревић И. 15, Недељковић И., Глушац М. 10, Јоњев А. 4, Савић В. 15, Тица Б. 14, Павлашевић А. (Либеро), Ђокић В. 5. Нису играле: Милановић И. и Шарац М. Тренер: Јово Цаковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер Т. 10, Родић И. 9, Вукомановић К. (либеро), Сајић Н. 3, Милуновић М. 8, Ђорђевић М. 1, Ашоња А. 6, Тасић М. 6, Вучићевић С. 3, Симић Ј. 1, Станковић К. (либеро). Нису играле: Цветковић Т., Јовановић Ј. и Врцељ Т. Тренер: Александар Владисављев

The post Девојке без бодова у Старој Пазови appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment